Yemekteyiz 17 Haziran yarışmacısı Özge Bilican Esen kimdir? Özge Bilican Esen yaşı boyu instagram hesabı

TV8 ekranlarının sevilen yemek yarışması Yemekteyiz 17-21 Haziran yeni haftada Seda Sayan'ın sunumuyla ekranlarda olacak. Yemekteyiz yeni hafta yarışmacısı Özge Bilican Esen kimdir? Yemekteyiz yeni yarışmacısı Özge Bilican Esen boyu, kilosu, mesleği ve instagram hesabı merak ediliyor.

Yemekteyiz 17 Haziran yarışmacısı Özge Bilican Esen kimdir? Özge Bilican Esen yaşı boyu instagram hesabı
Yayın Tarihi: 15.06.2019 18:55:00

TV8 ekranlarında hafta içi her gün yayınlanan Yemekteyiz yarışması, önümüzdeki hafta 17-21 Haziran hafta içi günlerinde yeni bölümleriyle yayınlanacak. Yemekteyiz izleyicileri şimdiden Yemekteyiz'in yeni haftadaki yarışmacılarını araştırmaya başladı. 

Yemekteyiz bu hafta Onur Büyüktopçu'nun programdan ayrılmasının ardından Seda Sayan'ın sunumuyla ekranlara gelecek. Onur Büyüktopçu, uzun süredir yer aldığı Yemekteyiz programının sunuculuğundan ayrıldı. TV8'in sahibi Acun Ilıcalı, Yemekteyiz'in yeni sunucusunun Seda Sayan olacağını açıklamıştı.


YEMEKTEYİZ ÖZGE BİLİCAN ESEN KİMDİR, NERELİ KAÇ YAŞINDA?

Yemekteyiz 17-21 Haziran yeni bölümlerinde Özge Bilican Esen yeni yarışmacı olarak programda yer alacak. Özge Bilican Esen, aslen Amasyalı ve 31 yaşında. İstanbul'da yaşayan Özge Bilican Esen, 9 yıl önce evlendi ve 9 yıllık evli. 2 erkek evlada sahip olan Özge Bilican Esen, dobra ve bir o kadarda eğlenceli tavırlarıyla dikkat çekiyor.

Yemekteyiz, 17-21 Haziran hafta içi günlerinde yeni bölümleriyle Saat 16.00'da izleyicisiyle buluşacak, kaçırmamanızı öneririz...




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR