Yemekteyiz 19-23 Ağustos yarışmacıları kimler? Adları ne Nereliler Kaç yaşındalar

Tv8 ekranlarının en lezzetli yemek yarışması Yemekteyiz'in yeni sezonu bugün başlıyor. Seda Sayan'ın sunumuyla ekranlara gelecek Yemekteyiz 19-23 Ağustos yarışmacıları kimler? çok merak ediliyor. Peki yeni sezonun ilk yarışmacılarının adları ne, nereliler, kaç yaşındalar? İşte detaylar...

Yemekteyiz 19-23 Ağustos yarışmacıları kimler? Adları ne Nereliler Kaç yaşındalar
Yayın Tarihi: 19.08.2019 13:15:00

Televizyon ekranlarının en sevilen yarışmalarından biri olan Yemekteyiz 3. sezonuyla ekranlara geri dönüyor. İki sezon boyunca Onur Büyüktopçu ile yoluna devam eden Yemekteyiz yeni sezonda Seda Sayan ile ekranlara gelecek. Peki Yemekteyiz 19-23 Ağustos yarışmacıları kimler? Yeni sezonda neler değişecek? Detaylar haberimizde...

Sunuculuğunu Seda Sayan'ın yapacağı Yemekteyiz'in yeni sezonunda neler olacak büyük bir heyecanla bekleniyor. Birbirinden ilginç yarışmacılarla ekranlara damgasını vuran yarışmada neler yaşanacak çok merak ediliyor. Haziran ayında sezon finali yaparak ekranlara veda eden Yemekteyiz'in yeni sezon ilk haftasında yarışacak yarışmacılara dair tüm bilgiler araştırılıyor. Her bölümünü bir sürü insanın izlediği yarışmanın yeni haftasında kim birinci olacak her yerde aranıyor. 



Her gün farklı bir yarışmacının yarıştığı programda, lezzetli yemeklerin yanı sıra tartışmalar da olay yaratıyor. Reytingleri de oldukça yüksek olan yarışmada katılan isimler birinci olmak için tüm hünerlerini sergiliyor. 

YEMEKTEYİZ 19- 23 AĞUSTOS YARIŞMACILARI KİMLER?

Tv8 ekranlarında hafta içi her gün 15:45'te ekranlara gelen Yemekteyiz'in 19-23 Ağustos yarışmacıları henüz belli olmadı. Yarışacak isimler açıklanır açıklanmaz burada olacak.


Yemekteyiz 1. gün yarışmacısı Yadigar Tesko kimdir? 

Aslen samsunlu olan Yadigar hanım 52 yaşında ve ev hanımı. Çok iddialı olan ilk gün yarışmacısı adalete çok önem veriyor.

Yemekteyiz 2. gün yarışmacısı Arzu Artik kimdir?

47 yaşında İstanbul'da yaşıyor. Aslen Çorumlu olan Arzu Hanım bir süredir ev hanımı. 

Yemekteyiz 3. gün yarışmacısı Günay Aktağ kimdir?

52 yaşında olan Günay Aktağ, aslen Rizeli. Emekli olan Günay hanım elinin lezzetine çok güveniyor.

Yemekteyiz 4. gün yarışmacısı Ekrem Çapri kimdir?

Tekstil işiyle uğraşan Erol bey evli ve 2 çocuk babası. 

Yemekteyiz 5. gün yarışmacısı Neslihan yazıcı kimdir?

Samsunlu 55 yaşında olan Neslihan yazıcı, muhasebeci.






HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR