Yemekteyiz 26 Aralık büyük şok! Yemekteyiz'in 5. gün yarışmacısı Soner Pakdemir yarışmadan ayrıldı

Tv8'in sevilen gündüz kuşağı programı Yemekteyiz'de bomba gibi bir hafta başlamıştı. Yemkteyiz 24-28 Aralık yarışmacıları belli olmuştu. Fakat Yemekteyiz 26 Aralık günü şaşırtıcı bir gelişme yaşandı. Yarışmanın 5. gün yarışmacısı Soner Pakdemir yarışmadan ayrıldı. Peki neden?

Yemekteyiz 26 Aralık büyük şok! Yemekteyiz'in 5. gün yarışmacısı Soner Pakdemir yarışmadan ayrıldı
Yayın Tarihi: 26.12.2018 17:33:00

Tv8'in sevilen programı Yemekteyiz'de yeni hafta başladı. Sunuculuğunu Onur Büyüktopçu'nun üstlendiği Yemekteyiz 24- 28 Aralık bomba gibi bir haftaya imza atacağa benziyor. Yemekteyiz 24- 28 Aralık arasında yarışan yarışmacılar arasında kim kazanacak bilinmez ama bu hafta oldukça iddialı yarışmacılar vardı.Fakat Yemekteyiz 26 Aralık büyük bir şok yaşandı.

Sivri çıkışları, sert eleştirileriyle Yemekteyiz'de ilk iki günde oldukça dikkat çeken Soner Pakdemir  Yemekteyiz 26 Aralık yarışmadan ayrıldı.

Yemekteyiz'in 5. gün yarışmacısı Soner Pakdemir yarışmadan ayrıldı. Kendisini gurme iddia eden Soner Pakdemir yarışmadan neden ayrıldı?


Yemekteyiz 26 Aralık Onur Büyüktopçu'nun açıkladığına göre Soner Pakdemir, sağlık sorunları nedeniyle yarışmadan ayrılmak istemiş.

Hal böyle olunca Yemekteyiz 26 Aralık günü yarışmaya Soner Pakdemir yerine yeni bir yarışmacı dahil oldu.

Peki Yemekteyiz 26 Aralık yarışmadan ayrılan Soner Pakdemir kimdir?

29 yaşında olan Soner Bey, aslında ziraat mühendisi. Kendi mesleğini yapmayan Soner Bey babasının dükkanında işletmecilik yapıyor. Giresunlu olan Soner Bey yemek yapmayı da yemeyi de çok seviyor. 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR