Yemekteyiz 7- 11 Ocak haftası var mı yok mu? Yemekteyiz yeni bölüm ne zaman

TV8'in reyting rekorları kıran programı Yemekteyiz geçtiğimiz hafta tekrar bölümleriyle ekranlara geldi. Peki Yemekteyiz 7- 11 Ocak haftası var mı yok mu? Yemekteyiz yeni bölüm ne zaman? İşte detaylar...

Yemekteyiz 7- 11 Ocak haftası var mı yok mu? Yemekteyiz yeni bölüm ne zaman
Yayın Tarihi: 5.01.2019 15:16:00

TV8'in çok sevilen yemek yarışması Yemekteyiz son olarak 28 Aralık tarihinde  291. bölümüyle ekranlara geldi. 

Fakat Yemekteyiz yarışmasının yeni yıl haftasıyla birlikte yeni bölümleri ekranlara gelmedi. Yani Yemekteyiz geçtiğimiz hafta tekrar bölümleriyle izleyicilerle buluştu. Peki Yemekteyiz 7- 11 Ocak haftası var mı yok mu? Yemekteyiz yeni bölüm ne zaman?

Sunuculuğunu Onur Büyüktopçu'nun üstlendiği Yemekteyiz her hafta birbirinden ilginç yarışmacılarıyla ekranlarda fırtınalar estiriyor. Ancak Yemekteyiz yarışması geçtiğimiz hafta tekrar bölümleriyle ekranlara geldi. Peki Yemekteyiz 7- 11 Ocak haftası var mı yok mu? Yemekteyiz yeni bölüm ne zaman?


Geçtiğimiz yıldan beri hafta içi her gün ekranlara gelen Yemekteyiz yarışması fenomen haline geldi. Her hafta bir olayın yaşandığı Yemekteyiz yarışmasında her gün farklı bir yarışmacının evine konuk olunuyor ve o kişinin yaptığı yemeklere rakipleri puan veriyor. Peki Yemekteyiz 7- 11 Ocak haftası var mı yok mu? Yemekteyiz yeni bölüm ne zaman?

Yeni yıl sonrası reklam anlaşmaları nedeniyle çekimlerine ara verildiği düşünülen Yemekteyiz 7- 11 Ocak haftasıyla ilgili de henüz ne bir fragman ne de bir açıklama gelmedi. Dolayısıyla Yemekteyiz 7- 11 Ocak haftası yeni bölümler olmayacak gibi gözüküyor. Peki Yemekteyiz yeni bölüm ne zaman?

Bu durumla ilgili henüz bir açıklama gelmedi ama Yemekteyiz yarışmasının kisa bir süre sonra kaldığı yerden ekranlara döneceği düşünülüyor...




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR