Yemekteyiz Best Of Esma Karaca kimdir? Kaç yaşında? Nereli

Tv8'in fenomen yarışması Yemekteyiz'de Best Of maratonu devam ediyor. Yemekteyiz'de en iyilerin yarıştığı Best Of haftası 25 Şubat Pazartesi günü başladı. Yemekteyiz Best Of haftasının üçüncü gün yarışmacısı Esma Karaca kimdir? Esma Karaca merak ediliyor.

Yemekteyiz Best Of Esma Karaca kimdir? Kaç yaşında? Nereli
Yayın Tarihi: 27.02.2019 15:49:00

Tv8'in çok sevilen programı Yemekteyiz yarışmasında en iyilerin yarıştığı Yemekteyiz Best Of maratonu tüm hızıyla devam ediyor. En iyi yarışmacıların yeniden yarıştığı Yemekteyiz Best Of haftalarında tartışma ve rekabet had safada oluyor. 

Yemekteyiz Best Of haftası 25 Şubat Pazartesi günü başladı. Yemekteyiz Best Of 3. gün yarışmacısı Esma Karaca kimdir? Yemekteyiz Best Of haftasının 3. gününde Esma Karaca kaç puan aldı? İşte Esma Karaca ile ilgili merak edilenler...



Peki Esma Karaca kimdir? Kaç yaşında? Nereli

Yemekteyiz Best Of 3. gün yarışmacısı Esma Karaca, 33 yaşında ve bir çocuk annesi...


Aslen Malatyalı olan Esma Hanım, temizlik görevlisi olarak çalışıyor.

Önceki yarışmaya ‘lob’ sözleriyle damgasını vuran ​Esma Karaca'nın sosyal medyada capsleri bile yapılmıştı.

Masadaki tartışma sırasında “Nereden biliyorsunuz beynimde lob olduğunu? Ben bile bilmiyorum beynimdeki lobları. Lob mu varmış beyinde?” diyerek masadakileri de güldüren Esma Karaca, günlerce konuşulmuştu.

Bu kez çok daha iddialı olan Esma Karaca, Yemekteyiz Best Of'da menüsüne çok güveniyor.

Esma Hanım'ın neler yapacağını, yemeklerinin nasıl olacağını ve günün sonunda kaç puan alacağını hep birlikte izleyip göreceğiz...




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR