Yemekteyiz Ekrem Çapri kimdir? Mesleği ne, kaç yaşında

Ekranların lezzet kokan yemek yarışması Yemekteyiz yeni sezonuyla fırtına gibi esmeye başladı. Seda Sayan'ın sunumu ve hırslı yarışmacılarıyla ekranlara gelen Yemekteyiz'in 4. gününde Ekrem Çapri yemek yapacak. Hal böyle olunca Ekrem Çapri kimdir? Nereli, ne iş yapıyor? merak edildi. İşte detaylar

Yemekteyiz Ekrem Çapri kimdir? Mesleği ne, kaç yaşında
Yayın Tarihi: 19.08.2019 16:50:00

Tv8'in çok sevilen yemek yarışması Yemekteyiz 2019-2020 sezonuna 19 Ağustos pazartesi günü merhaba dedi. Yeni sezonun ilk yarışmacıları ise izleyicilerin dikkatini çekti. Moderatörlüğünü Seda Sayan'ın üstlendiği Yemekteyiz'de finalden bir gün önce Ekrem Çapri yarışacak. Hal böyle olunca Yemekteyiz Ekrem Çapri kimdir? Kaç yaşında ne iş yapıyor her yerde aranmaya başladı. Biz de sizler için tüm bu soruları araştırdık bulduk.

Geçtiğimiz 2 sezon boyunca Onur Büyüktopçu'nun sunumuyla yayınlanan Yemekteyiz 3. sezonda sunuculuğu Seda Sayan devraldı. Yeni sezonun ilk haftasının da tek erkek yarışmacısı Ekrem Çapri oldu. 


YEMEKTEYİZ EKREM ÇAPRİ KİMDİR? NE İŞ YAPIYOR

Yemekteyiz'de finalden bir gün önce Ekrem Çapri yarışacak. Tekstilci olan Ekrem bey aslen Trabzonlu. İstanbul'da yaşayan Ekrem Çapri evli ve 2 çocuk babası. 

Sessiz sakin olmasına rağmen eleştirilere tahammül edemeyen Ekrem bey nasıl yemekler yapacak izleyip göreceğiz...




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR