Yemekteyiz Neslihan Yazıcı kimdir? Kaç yaşında nereli

Tv8'in hafta içi her gün ekranlara gelen yarışma programı Yemekteyiz'de yeni sezon bomba gibi başladı. Oldukça rekabetçi yarışmacıların yer aldığı yeni hafta final gününün ev sahibi Neslihan Yazıcı olacak. Peki Yemekteyiz Neslihan Yazıcı kimdir? Ne iş yapıyor? Kaç yaşında, memleketi neresi?

Yemekteyiz Neslihan Yazıcı kimdir? Kaç yaşında nereli
Yayın Tarihi: 19.08.2019 17:12:00

Tv8'in üç sezondur ekranlara gelen yarışma programı Yemekteyiz'in yeni sezonu 19 Ağustos günü başladı. Sunuculuğunu Seda Sayan'ın yaptığı yarışmada ilginç yarışmacılarla yeni sezonun ilk haftası başladı. Oldukça hararetli günlerin ardından finalin gelip çattığı Yemekteyiz'de cuma gününün ev sahibi Neslihan Yazıcı olacak. Hal böyle olunca Neslihan Yazıcı kimdir? Kaç yaşında nereli? her yerde aranıyor. Biz de sizler için Neslihan Hanım'ı araştırdık bulduk.

YEMEKTEYİZ NESLİHAN YAZICI KİMDİR? KAÇ YAŞINDA

Yemekteyiz'de final gününün ev sahibi Neslihan Yazıcı oldu. Aslen Samsunlu olan Neslihan Hanım 55 yaşında. Muhasebeci olan Neslihan Yazıcı'nın bir oğlu var. İstanbul'da yaşayan Neslihan Hanım'ın bir köpek oteli var.

Hayvanları çok seven Neslihan Yazıcı, kibarlığı ve bilgili yorumlarıyla haftanın en dikkat çeken yarışmacılarından biri oldu. 



HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR