Yemekteyiz yeni bölüm neden yok? Yemekteyiz yeni bölüm ne zaman yayınlanacak

TV8'in reyting rekorları kıran programı Yemekteyiz geçtiğimiz hafta da bu hafta da tekrar bölümleriyle ekranlara geliyor. Peki Yemekteyiz yeni bölüm neden yok? Yemekteyiz yeni bölüm ne zaman yayınlanacak? İşte detaylar...

Yemekteyiz yeni bölüm neden yok? Yemekteyiz yeni bölüm ne zaman yayınlanacak
Yayın Tarihi: 7.01.2019 16:01:00

TV8'in çok sevilen yemek yarışması Yemekteyiz son olarak 28 Aralık tarihinde  291. bölümüyle ekranlara geldi. 

Fakat Yemekteyiz  yeni yıldan sonra yani yaklaşık 2 haftadır yeni bölümleriyle ekranlara gelmiyor. Peki Yemekteyiz yeni bölüm neden yok? Yemekteyiz yeni bölüm ne zaman yayınlanacak?

Sunuculuğunu Onur Büyüktopçu'nun üstlendiği Yemekteyiz her hafta birbirinden ilginç yarışmacılarıyla ekranlarda fırtınalar estiriyor. Ancak Yemekteyiz yarışması 2 haftadır tekrar bölümleriyle ekranlara geliyor. Peki Yemekteyiz yeni bölüm neden yok? Yemekteyiz yeni bölüm ne zaman yayınlanacak?


Geçtiğimiz yıldan beri hafta içi her gün ekranlara gelen Yemekteyiz yarışması fenomen haline geldi. Her hafta bir olayın yaşandığı Yemekteyiz yarışmasında her gün farklı bir yarışmacının evine konuk olunuyor ve o kişinin yaptığı yemeklere rakipleri puan veriyor. Peki Yemekteyiz yeni bölüm neden yok? Yemekteyiz yeni bölüm ne zaman yayınlanacak?

Yeni yıl sonrası reklam anlaşmaları nedeniyle çekimlerine ara verildiği düşünülen Yemekteyiz yeni bölümleriyle ilgili ne Tv8'den ne de Yemekteyiz'in sunucusu Onur Büyüktopçu'dan bir açıklama gelmedi. Dolayısıyla Yemekteyiz yeni bölümler hala yayınlanmadı. Peki Yemekteyiz yeni bölüm ne zaman yayınlanacak?

Bu durumla ilgili henüz bir açıklama gelmedi ama Yemekteyiz yarışması bir hafta daha tekrar bölümleriyle ekranlarda olacak. 

 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR