Yemekteyiz yeni bölüm var mı yok mu neden yok? Yemekteyiz TV8 yeni bölüm ne zaman

TV8'in reyting rekorları kıran programı Yemekteyiz 28 Aralık günü 286. bölümüyle ekranlara geldi. Fakat yeni yıl haftasıyla birlikte Yemekteyiz yarışmasının yeni bölümleri ekranlara gelmiyor. Peki Yemekteyiz yeni bölüm var mı yok mu neden yok? Yemekteyiz TV8 yeni bölüm ne zaman? İşte detaylar...

Yemekteyiz yeni bölüm var mı yok mu neden yok? Yemekteyiz TV8 yeni bölüm ne zaman
Yayın Tarihi: 2.01.2019 15:11:00

TV8'in çok sevilen yemek yarışması Yemekteyiz son olarak 286. bölümüyle ekranlara geldi. 

Fakat Yemekteyiz yarışmasının yeni yıl haftasıyla birlikte yeni bölümleri ekranlara gelmiyor. Peki Yemekteyiz yeni bölüm var mı yok mu neden yok? Yemekteyiz TV8 yeni bölüm ne zaman?

Sunuculuğunu Onur Büyüktopçu'nun üstlendiği Yemekteyiz her hafta birbirinden ilginç yarışmacılarıyla ekranlarda fırtınalar estiriyor. Ancak Yemekteyiz yarışması iki gündür tekrar bölümleriyle ekranlara geliyor. Peki Yemekteyiz yeni bölüm var mı yok mu neden yok? Yemekteyiz TV8 yeni bölüm ne zaman?


Getiğimiz yıldan beri hafta içi her gün ekranlara gelen Yemekteyiz yarışması fenomen haline geldi. Her hafta bir olayın yaşandığı Yemekteyiz yarışmasında her gün farklı bir yarışmacının evine konuk olunuyor ve o kişinin yaptığı yemeklere rakipleri puan veriyor. Peki Yemekteyiz yeni bölüm var mı yok mu neden yok? Yemekteyiz TV8 yeni bölüm ne zaman?

Yeni yıl haftası nedeniyle çekimlerine ara verildiği düşünülen Yemekteyiz yarışmasının yeni bölümlerinin bu hafta yayınlanmayacak. 31 Aralık Pazartesi itibariyle tekrar bölümleriyle ekranlara gelen Yemekteyiz yarışmasının ne ekibinden de TV8'den bir açıklama gelmedi. Peki Yemekteyiz yeni bölüm var mı yok mu neden yok? Yemekteyiz TV8 yeni bölüm ne zaman?

Yeni yıl haftası nedeniyle yeni bölümleri ekranlara gelmeyen Yemekteyiz yarışmasının, önümüzdeki hafta kaldığı yerden yani 287. bölümüyle ekranlara geleceği düşünülüyor.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR