Yemin Dizisi oyuncuları ve konusu Kanal 7 Yemin dizi kim kimdir

Yemin Dizisi oyuncuları kimdir? Yemin Dizisi oyuncu kadrosu ve konusu merak ediliyor. Kanal 7 ekranlarında başlayan Yemin dizisinde hangi oyuncu hangi rolde oynuyor. Yemin tüm oyuncu kadrosu ve konusu sizlerle.

Yemin Dizisi oyuncuları ve konusu Kanal 7 Yemin dizi kim kimdir
Yayın Tarihi: 18.02.2019 17:55:00

Kanal 7 ekranlarında bu pazartesi yeni bir dizi başladı. Elif dizisi öncesi yayınlanacak Yemin dizisi tuttu mu? Yemin reytingeri nasıl sizler için hazırladık. Ancak Yemin dizisi konusu ve oyuncuları merak ediliyor. Sizler için Yemin dizisinde rol alan oyuncuları ve dizinin konusunu hazırladık.

Yemin dizisi konusu ne?

İsminden de anlaşılacağı gibi Yemin dizisi konusu yeminli iki aşkın hayatını anlatacak. Yetim kalan Reyhan, çok zengin olan dayısı Hikmet Tarhun'un yanına gidip Erzurum'da başlayan hikaye anlatılacak. Ancak dayı REyhan'a Emir'le evlenmesini isteyecek. Ancak Reyhan dayısı Hikmet'e minnet duysa da bu istediğini gerçekleştirmeyecek. Ancak Hikmet'in oyunu sonrası Reyhan ve Emir evlenmek zorunda bırakılacak. Ancak Cavidan devreye girerek biran önce başlayacak aşkı bitirmeye kadar gidecek.


Yemin Dizi Oyuncuları kimler?

Kanal 7 ekranlarında yeni yayınlanacak Yemin dizisi kadrosunda Özge Yağız, Gökberk Demirci, Can Verel, Munise Özlem, Gül Arcan Gürses, Berkant Müftüler, Ceyda Olguner, Cansın Mina Gür, Tuğçe Ersoy Kacarski, Derya Kurtuluş Oktar, Mustafa Şimşek, Sıla Türkoğlu, Esra Demir Çoban, Yağmur Akdağ, Ali Dereli, Barış Gürses, Tuğgül Küçükoğlu, Can Çağlar gibi isimler yer alıyor. 

Yemin dizisinde Reyhan karakterini Özge Yağız, Emir karakterini Gökberk Demirci, Kemal karakterini Can Verel, Cavidan karakterini Arcan Gürses, Hikmet karakterini Berkant Müftüler ve Cemre karakterini Ceyda Olguner canlandıracak.

Ayrıca Yemin dizisinde minik oyuncu Masal karakterini Mina Gür canlandıracak.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR