Yemin dizisinin hırslı kaynanası Cavidan izleyenleri çileden çıkarttı

Kanal 7'nin yeni günlük dizisi Yemin kısa sürede fenomen haline geldi. Sosyal medyada da çok konuşulan Yemin dizisinin kaynanası Cavidan'a tepki yağdı. İşte o yorumlar...

Yemin dizisinin hırslı kaynanası Cavidan izleyenleri çileden çıkarttı
Yayın Tarihi: 27.02.2019 12:35:00

İki yeminli aşığın hikâyesinin anlatıldığı Kanal 7'nin yeni günlük dizisi Yemin, hikayesiyle kısa sürede izleyiciyi ekran başına kilitlemeyi başardı. Hafta içi her gün saat 19:00'da ekranlara gelen Yemin dizisi geçtiğimiz hafta ekran macerasına başlamıştı.

Her bölümü ayrı bir heyecanla beklenen Yemn dizisinde neler olacağı çok merak ediliyor. Hal böyle olunca Yemin dizisinin yeni bölümleri heyecanla bekleniyor. Yemin dizisinin her bölümünde Cavidan'ın neler yapacağı, Emir ve Reyhan'ın aralarının nasıl olacağı izleyenleri bir hayli meraklandırıyor. İlk bölümünden itibaren izleyicilerinden tam not alan Yemin dizisi dün akşam 7. bölümüyle ekranlara geldi. 

Yemin 7. bölümde de Reyhan'a kötü davranmaya devam eden Cavidan, daha kötü şeyler yapacağının da sinyallerini verdi. Kayınvalidesi Cavidan'la nasıl baş edeceğini bilemeyen Reyhan ise kara kara düşünmeye başladı.



Bu duruma sinir olan izleyiciler ise sosyal medyadan Yemin'in Cavidan'ına tepki gösterdi. Cavidan'ın Reyhan ve Emir'i rahat bırakması gerektiğini söyleyen izleyiciler ekran başında sinirden deliye döndüklerini de söylemeden edemediler. 

"Cavidan'ın entrikalarına nasıl katlanacağım bilemiyorum!", "Allah aşkına şu Cavidan'ı bir yerlere yollayın!", "Şu kadını bana bir verseler sinir krizi geçirdim evde!", "Allah herkesi kötü kaynanadan korusun!" gibi yorumlar yazan izleyiciler Cavidan'a olan öfkelerini dile getirdiler.

Cavidan'ın daha ne oyunlar oynayacağını, Reyhan'ın onunla nasıl baş edeceğini önümüzdeki bölümlerde hep birlikte izleyip göreceğiz...


Bi yeminle evlilikte kalmaya, diğeri kaçmaya niyetli iki gencin Yemin'li aşk hikayesi 8. bölümüyle 27 Şubat saat 19:00'da Kanal 7'de...



Yemin 8. bölümde neler olacak?

Cavidan planladığı gibi Reyhan’ı, Emir’in gözünde kötü biri olarak göstermeyi başarır. Annesinin planından haberi olmayan Emir, Reyhan’ı cezalandıracaktır. Cavidan’ın planı işe yarar; Reyhan hiç suçu olmadığı halde Emir’in gözünde fitneci birine dönüşür. Annesinin mağduriyetine inanan Emir, Reyhan’a haddini bildirecektir. Leyla’nın evden gitmesiyle Masal’ın aynı anda kaybolması Kemal’i panikletir. Leyla’yı bir intikam planı için Kemal’in evine sokan Talaz ise Masal’a her zamankinden daha yakındır.

Yemin dizisi oyuncuları ve karakterleri

Kanal 7 ekranlarında yayınlanan Yemin dizisi kadrosunda Özge Yağız, Gökberk Demirci, Can Verel, Munise Özlem, Gül Arcan Gürses, Berkant Müftüler, Ceyda Olguner, Cansın Mina Gür, Tuğçe Ersoy Kacarski, Derya Kurtuluş Oktar, Mustafa Şimşek, Sıla Türkoğlu, Esra Demir Çoban, Yağmur Akdağ, Ali Dereli, Barış Gürses, Tuğgül Küçükoğlu, Can Çağlar gibi isimler yer alıyor.

Yemin dizisinde Reyhan karakterini Özge Yağız, Emir karakterini Gökberk Demirci, Kemal karakterini Can Verel, Cavidan karakterini Arcan Gürses, Hikmet karakterini Berkant Müftüler ve Cemre karakterini Ceyda Olguner canlandırıyor.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR