Yemin Reyhan kimdir? Özge Yağız kim nereli kaç yaşında sevgilisi var mı

Yemin Reyhan kimdir? Kanal 7 ekranlarında yeni başlayan Yemin dizisinde Reyhan karakteri kimdir? Yemin Reyhan'ı Özge Yağız nereli, kaç yaşında merak ediliyor. İşte Özge Yağız sevgilisi var mı sizler için araştırdık.

Yemin Reyhan kimdir? Özge Yağız kim nereli kaç yaşında sevgilisi var mı
Yayın Tarihi: 18.02.2019 17:46:00

Kanal 7 ekranlarında yeni başlayaacak Yemin dizisi merak ediliyor. Yemin dizisinde başrol kadın oyuncu kim? Yemin Reyhan karakterini canlandıran oyuncunun adı ne? Bu akşam en çok aranan isim olan Özge Yağız kimdir? Nereli, kaç yaşında sevgilisi var mı sizin için araştırdık.

Yemin Reyhan kimdir?

Yemin dizisinde başrol kadın oyuncu ve rolü Reyhan'ı anlatacak. Kanal 7 yeni dizisi Yemin'de Reyhan karakterini canlandıran oyuncu Özge Yağız'dır. Peki Özge Yağız kim?


Özge Yağız kimdir?



Adını Sen Koy dizisinde Zeliha karakteriyle çok sevilen Özge Yağız, 22 yaşındaki güzel oyuncu Özge Yağız, Hasan Güngör menajerliğinde çalışamaktadır. Gündüz kuşağında en çok sevilen isimlerinden biri olan Yağız, geleceğin başrol kadını olarak gösteriliyor. Başkent İletişim Bilimleri Akedemesi mezunu olan ÖÖzge, oyunculuk derslerini tamamladıkdan sonra kendini ekranda buldu. ADını Sen Koy Zeliha'dan sonra Yemin Reyhan karakteriyle ekranlara gelecektir. 

Özge Yağız'ın sevgilisi olmadığı biliniyor. Henüz kimseyle yakalanmadı ve sessiz sedasız bir hayat sürmektedir. 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR