Yemin yeni bölüm saat kaçta başlıyor? Yemin dizisinin yayın saati mi değişti

Kanal 7'nin geçtiğimiz sezon başlayan ve kısa sürede ekranların tozunu attıran günlük dizisi Yemin yeni sezonuyla da çok beğeniliyor. Reytingleri de hayli yüksek seyreden Yemin dizisi yeni bölüm saat kaçta merak ediliyor. Çünkü normalde yeni bölümü akşam 19:00'da yayınlanan dizi o saatte başlamıyor.

Yemin yeni bölüm saat kaçta başlıyor? Yemin dizisinin yayın saati mi değişti
Yayın Tarihi: 3.10.2019 13:02:00

Geçtiğimiz sezonun ortasında Kanal 7 ekranlarında başlayan Karamel Yapım imzalı günlük dizi Yemin bu yıl 2. sezonuyla ekranlara gelmeye devam ediyor. Yaz boyu tatil yapan dizi Eylül ayında ekranlara geri döndü. Hafta içi her gün 19:00'da yayınlanan dizi artık saatinde başlamıyor. Hal böyle olunca dizinin takipçileri de Yemin dizisinin yayın saati mi değişti? Yemin yeni bölüm saat kaçta başlıyor? diye aramaya başladı. Biz de sizler için bu konuyu araştırdık bulduk.

Başrollerini Özge Yağız ve Gökberk Demirci'nin paylaştığı dizide Reyhan ve Emir2in aşkı herkesi ekran başına kitliyor. Başladığı günden bu yana haftalık dizilerle yarışan Yemin reyting listesinde de ilk 10'a girmeyi başarıyor. Yeni sezonunda da aynı başarısını devam ettiren hatta reytingleri yükselen Yemin dizisinin yeni bölümü 19:00'da başlamıyor. Peki neden?




YEMİN YENİ BÖLÜM SAAT KAÇTA?

Kanal 7'nin dizinin reytinglerinin yükselmesi için aldığı yeni kararla Yemin birkaç gündür saat 20:00'da başlıyor. Bunun nedeni ise televizyon izleyicilerinin saat 19:00 civarında ister istemez ana haber bülteni izlemesi...

Bu duruma bertaraf etmek isteyen kanalda yeni bir uygulamaya geçti. Yemin'in bir gün önce yayınlanan bölümü 19:00 başlarken, Yemin yeni bölüm tekrar bittiği gibi saat 20:00'da başlıyor.

Yani Yemin yeni bölümleriyle hafta içi her gün saat 20:00'da Kanal 7'de...




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR