Yeni Asfalt Ağlatan Aston Martin DBS Superleggera Sahneye Çıktı

Yeni Aston Martin DBS Superleggera Aston Martin serisinin amiral gemisi oldu. Ve bu araçtan oldukça fazla beklenti var. 

Yeni Asfalt Ağlatan Aston Martin DBS Superleggera Sahneye Çıktı
Yayın Tarihi: 23.07.2018 15:19:00

Aston Martins sahipleri lükse yabancı değiller, ancak Aston Martin DBS Superleggera tam anlamıyla başka bir şey. Onun için canavar bile diyebiliriz. Sadece 1,700 kg ağırlığındaki bu araç tam bir hız makinesi. 3.4 saniyede 100 km/s hıza ulaşabilen bu araç, 6.4 saniyede ise 160 km/s hıza ulaşabiliyor. Daha bir dizi sert ve güzel özelliklere sahip bir araç bu. Örneğin 5.2 litrelik V12 motoru bulunan Superleggera, 715 beygirlik bir güce ve 900 Nm torka sahip. Ayrıca bu araç 8 ileri otomatik şanzımana da sahip. Aracın maksimum hızı ise 339 kilometre. 





Bir İngiliz lüks otomobil üreticisi Aston Martin. Asfaltların yeni efendisi olmaya aday olan Aston Martin DBS Superleggera modelini tanıttı. Kırmızı ve siyah çift renk kullanımıyla, çok daha dinamik bir görünüme sahip olması sağlanmış. Oval tasarımın sert ve keskin çizgiler ile birleşmesi, Superleggera'yı alışılanın ötesinde çok daha agresif bir görüntüye kavuşturmuş. 

DBS Superleggera Üç Farklı Sürüş Moduna Sahip




Aston Martin DBS Superleggera ile V12 motorunun egzos sisteminde de değişiklikler yapmış. Yeni dört çıkışlı egzos sistemi ile gaz dışarıya daha iyi atılabiliyor. Ve buna ek olarak egzos valfi de, değiştirilen sürüş moduna göre açılıp kapanabiliyor.



Superleggera GT, Sport ve Sport Plus adı altında üç farklı sürüş moduna sahip. Aracın alüminyum şasisi, DBS Superleggera'nın çok daha hafif ve güçlü olmasını sağlamış. Güçlendirilmiş olan çift salınaklı çoklu bağlantılı süspansiyon sistemi ise, aracın yol tutuşunu ve zemin geri bildirimlerini çok daha iyi bir duruma getirmiş durumda.

 








 
 


 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR