Yeni Nesil Akıllı Saat, Huawei Watch 2 Pro

Kısa bir süre önce Mate 10 ve Mate 10 Pro’nun duyurusunu gerçekleştiren Çinli teknoloji devi, yeni akıllı saat modeli Watch 2 Pro‘yu satışa sundu.

Yeni Nesil Akıllı Saat, Huawei Watch 2 Pro
Yayın Tarihi: 25.10.2017 18:10:00

Android Wear 2.0 ve eSIM desteğiyle gelen saat, herhangi bir akıllı telefona ihtiyaç duymadan kullanıcılların telefon görüşmesi yapabilmesine imkan tanıyor. Telefon görüşmeleri haricinde eSIM teknolojisi sayesinde mesaj alıp göndermek de mümkün. Çift mikrofon gürültü engelleme özelliği yardımıyla saatte daha net aramalar gerçekleştirilebiliyor. Bluetooth’lu kulaklıklara da destek veren saat, paslanmaz çelik gövdesiyle tüm dikkati üstüne çekiyor. Paslanmaz çelik gövdeye şık tasarımlı kayışların eşlik ettiği Watch 2 Pro, Huawei Pay ödeme teknolojisiyle kablosuz ödemeye de imkan tanıyor.


 
Akıllı sesli asistan desteğiyle hava durumunu öğrenmek, ajandayı görüntülemek, alarm kurmak, mesaj göndermek ve daha bir çok işlemi gerçekleştirmek mümkün. 1,2 inçlik AMOLED ekranla gelen saatte Qualcomm’un Snapdragon Wear 2100 işlemcisi bulunuyor. 768 MB RAM ve 4 GB dahili hafızanın tercih edildiği saatin yurt dışındaki satış fiyatı ise 390 dolar.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR