Yeni Oyun Konsolu Microsoft Xbox One X Çıktı Mı? Türkiye Fiyatı Ne Kadar?

Dünyanın en güçlü oyun konsolu olarak kabul edilen Xbox One X'ın fiyatı Türkiye'den gelen yoğun tepkiler sebebiyle revize edildi.

Yeni Oyun Konsolu Microsoft Xbox One X Çıktı Mı? Türkiye Fiyatı Ne Kadar?
Yayın Tarihi: 14.10.2017 13:47:00

Oyun konsolu pazarındaki rekabetin hızlı yükselişi devam ediyor. Bu oyunun başrol oyuncuları tabiki Sony ve Microsoft. Sony'in çıkarmış olduğu PS4 pro oyun konsolu tüm dikkatleri üzerine toplamışken Microsoft'tan dev bir hamle geldi. Özellikle gerçek 4K deneyimi yaşatan Microsoft Xbox One X için tüm oyun meraklıları büyük heyecan yaşadı. 


Bu oyun konsolun tanıtılmasıyla birlikte herkes oyun konsolunun Türkiye fiyatını merak etmeye başladı. Microsoft üst düzey yöneticileri yapmış oldukları pazar araştırması ve değerlendirmelerle Microsoft Xbox One X'in Türkiye satış fiyatını 2.899 TL olarak açıkladı. Bu fiyat Xbox kullanıcıları tarafından büyük tepki ile karşılandı.

Konuyla ilgili şikayetleri değerlendiren yetkililer büyük bir indirim oranı olmasa da toplam fiyat üzerinden 200 TL'lik bir indirim yaparak Xbox One X'in yeni güncel satış rakamını 2.699 TL olarak revize etti.

 



HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR