Yeni Reynmen Derdim Olsun Semih Uyulgan Her Şey Değişir olacak mı?

Reynmen sonra tüm Youtuber'ler şarkı yapmaya başladı. En çok ses getiren Semih Uyulgan'ın Her Şey Değişir şarkısı olacak gibi görülüyor. Özellikle Halil Söyletmez şarkısı tutmamasından sonra Semih fragmanı bile Trendlerde.

Yeni Reynmen Derdim Olsun Semih Uyulgan Her Şey Değişir olacak mı?
Yayın Tarihi: 15.03.2019 11:16:00

Reynmen Derdim Olsun şarkısından sonra bir şarkıda Semih Uyulgan'dan geldi. İzmir'li Youtuber'da müzik piyasasına girdi. Daha fragmanı bile trendlerde birinci sıraya yerleşen Semih Uyulgan şarkısı 16 mart tarihinde çıkacak. Reynmen Derdim olsun şarkısını geçer mi bilinmez en çok dinlenen şarkılardan biri olacak gibi görülüyor.

Halil Söyletmez denedi olmadı

Youtuber'ler arasında şarkı denemesi Para Bende diyerek Halil Söyletmez'de denedi. Cumali Ceber filmiyle ilk film çeken Youtuber olan Halil Söyletmez, Reynmen'le arası bozuk ve kavgalı. Ancak yinede müzik piyasasına girse de şarkı 200 bin civarında izlenerek hayal kırıklığı yarattı.


Semih Uyulgan kimdir?

İzmirli Youtuber olan Semih Uyulgan, kısa sürede çektiği sokak röportajlarıyla tüm İzmir tarafından tanınıyor. Yeni şarkısında yakın arkadaşı Blu beraber Sem Blu Her Şey Değişir Teaseri kısa sürede trend 1 olmayı başardı.

Semih Uyulgan Her Şey değişir şarkısı cumartesi günü yayınlanacak.

 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR