Yevhen Konoplyanka Fenerbahçe'de! Konoplyanka transferi bitti bonservisi belli oldu

Fenerbahçe, Schalke 04'ten Yevhen Konoplyanka'yı transfer etti. Yevhen Konopylanka resmen Fenerbahçe'de! Konoplyanka'nın menajeri ile görüşen Ali Koç transferi noktaladı. Schalke'ye ne kadar bonservis ödenecek? Konoplyanka kimdir? Detayları haberimizde hazırladık...

Yevhen Konoplyanka Fenerbahçe'de! Konoplyanka transferi bitti bonservisi belli oldu
Yayın Tarihi: 11.07.2019 21:10:00

Transfer sezonuna hızlı başlayan Fenerbahçe, Max Kruse, Vedat Muriç ve Garry Rodrigues transferlerinin ardından Yevhen Konoplyanka'yı da transfer etti! Schalke 04'te forma giyen Konoplyanka'nın menajeri, geçtiğimiz saatlerde İstanbul'da Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'la görüştü. 

29 Yaşındaki Sol Kanat oyuncusu Yevhen Konoplyanka için Schalke 04 kulübüne 4,5 milyon euro bonservis bedeli ödeneceği iddia edilirken oyuncuyla 3 yıllık sözleşme ve yıllık 3 milyon euro garanti ücret ödenecek. Konoplyanka'nın Fenerbahçe'ye gelmeyi istediği ve kariyerinde yeni bir sayfa açmayı düşündüğü öğrenildi. 


KONOPLYANKA KİMDİR? KONOPLYANKA FENERBAHÇE'YE TRANSFER OLDU

Kariyerinde Sevilla formasını giydiği dönemde dikkatleri çeken ve kanat mevkisinde gösterdiği performansla övgüleri hak eden Ukraynalı 29 yaşındaki Yevhen Konoplyanka, ardından Schalke 04'e transfer olmuştu. Alman ekibi Schalke'de ilk sezonlarını başarılı bir şekilde geçirse de son dönemde düşüşe geçen Konoplyanka, Fenerbahçe ile kariyerinde yeni bir başlangıç yapmak istiyor. 

Schalke 04 ile ipleri koparan Konoplyanka, Fenerbahçe'nin yıllık 3 milyon eurodan 3 yıllık sözleşme teklifini kabul etti. Konoplyanka'nın menajeri şuan İstanbul'da! Konoplyanka'nın da kısa sürede İstanbul'a gelip resmi sözleşmeyi imzalaması bekleniyor.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR