Yılbaşı Gecesini Monochrome Farkıyla Yaşayın!

Brasserie konseptini kendine has yaklaşımla hayata geçiren Monochrome, yılbaşı akşamı misafirlerine lezzeti ve eğlenceyi bir arada sunuyor. Bu özel akşam için hazırlanan menünün yanı sıra One Man Band olarak bilinen Metin Önderoğlu’nun canlı müzik performansı misafirlere güzel dakikalar yaşatacak.

Yılbaşı Gecesini Monochrome Farkıyla Yaşayın!
Yayın Tarihi: 11.12.2018 15:35:00

Keyifli bir gece geçirmek isteyenler için hazırlanan menünün başlangıcında, ılık polenta, zeytin tapenade, keçi peyniri, kurutulmuş çeri domates, kereviz filizi ve duxelles sos ile servis edilen amuse bouche lezzetleri ve maskarpon kremalı beyaz kök sebzelerinden yapılan Monochrome yılbaşı çorbası yer alıyor. 14 saat pişirilmiş brisket tortellini, aromatik balkabağı püresi ve kremalı kestane sos ile lezzetlendirilip servis ediliyor. Ana yemek olarak iki alternatif bulunan menüde, özel dağ kekiği marineli kuzu pirzolaya ıspanaklı buğday risotto ve domatesli demi glace sos eşlik ediyor. Somon fileto ise trüflü bezelye sos, minik taze patatesler ve sotelenmiş yaban mantarı ile sunuluyor. Yemeğin finalinde servis edilecek kırmızı orman meyveli “Sabayon”, dondurma çeşitleri ve meyve tabağı gecenize ayrı bir tat katacak. Yılbaşı gecesi 22.00 - 01.00 saatleri arasında, Metin Önderoğlu tarafından kurulan One Man Band’in canlı müzik performansı ile misafirler yeni yılı eğlenerek karşılayacak.



Yeni yılın ilk kahvaltısı


Yeni yılın ilk günü keyifli bir kahvaltı yapmak isteyenler için 08.00 ila 14.30 saatleri arasında birbirinden lezzetli kahvaltılık çeşitlerini servis edecek olan Monochrome, kendini şımartmak isteyenleri bekliyor.



2019’u Monochrome’un özel lezzetleriyle ve eğlencesiyle karşılamak için, 0212 296 20 42 numaralı telefondan rezervasyon yaptırabilirsiniz.

Yılbaşı Gecesini Monochrome Farkıyla Yaşayın!




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR