Yıldızlar Karmasının Yaşandığı Ocean’s 8'ten Yeni Görüntüler Yayınlandı

Yıldızlar geçidinin yaşandığı Ocean’s serisinin kadın oyuncularla çektiği yeni film Ocean’s 8'in merakla beklenen yeni set fotoğrafları yayınlandı.

Yıldızlar Karmasının Yaşandığı Ocean’s 8'ten Yeni Görüntüler Yayınlandı
Yayın Tarihi: 7.12.2017 16:37:00

Ocean's serisinin kadın oyuncularla çekildiği film, iddialı kadrosu ve dev prodüksiyonu ile merakla bekleniyor.

Yağımcılığını Jerry Weintraub, Steven Soderbergh ve George Clooney üstlendiği, Olivia Milch’in senaryosunu yazdığı,  Açlık Oyunları (Hunger Games) filminin yönetmeni Gary Ross’un yönetmenliğini üstlendiği film, Haziran 2018’de vizyona girecek.


Film, bir grup kadın suçlunun MET Ball galasını soyma planlarını anlatıyor. Filmin konus şöyle;

Oceans serisinin lideri, Danny Ocean'ın (George Clooney) kız kardeşi  Debbie Ocean (Sandra Bullock) 5 yıllık bir hapsin ardından serbest kalır kalmaz yeni bir soygun planına girişiyor. Yıldızlar yağmurunun yaşandığı Met Galası'nı hedef alan Debbie, soygun için Lou (Cate Blanchett); Nine Ball (Rihanna); Amita (Mindy Kaling); Constance (Awkwafina); Rose (Helena Bonham Carter); Daphne Kluger (Anne Hathaway) ve Tammy'den (Sarah Paulson) oluşan mükemmel kadroyu topluyor.

Matt Damon'ın da Oceans serisinde canlandırdığı Linus Caldwell karakteriyle konuk oyuncu olacağı filmde, James Corden sigorta memurunu canlandırırken, Dakota Fanning'in de bir rolü bulunuyor. Kim Kardashian, Kendall Jenner, Anna Wintour, Adriana Lima ve Katie Holmes de filmin konuk oyuncuları arasında yer alıyor.
 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR