Yılmaz Morgül kimdir? Yılmaz Morgül kaç yaşında nereli

İlginç tarzı ve mutlu halleriyle dikkat çeken Yılmaz Morgül, bugün Kanal D'nin çok sevilen 2. Sayfa programına katıldı. Magazin gündemini kendince yorumlayan Yılmaz Morgül kimdir? Kaç yaşında çok merak edildi.

Yılmaz Morgül kimdir? Yılmaz Morgül kaç yaşında nereli
Yayın Tarihi: 16.09.2019 11:07:00

Yılmaz Morgül kimdir? Kaç yaşında? her yerde aranıyor. Bugün Kanal D'nin 2. Sayfa adlı magazin programına konuk olan Yılmaz Morgül magazin gündemindeki olayları kendince youmlaması ve programa renk katmasıyla olay oldu. Haliyle Yılmaz Morgül'ün hayatı ve biyografisi çok merak edildi.



YILMAZ MORGÜL KİMDİR?

14 Ocak 1964 yılında İstanbul Beykoz'da doğan Yılmaz Morgül, Feriha Tunceli ve Sözer Yaşmut'tan musiki dersleri alarak müzik kariyerine adım atmıştır. 1988 yılında Adana'da sahne almaya başlayan Morgül, ilk albümü Elveda İstanbul'u 1995 yılında çıkarttı.

"Elveda İstanbul", "Kız Sen Kimsin?" ve Zeki Müren'in de seslendirdiği "Bahçevan" adlı parçalarla tanınan Yılmaz Morgül güçlü sesiyle müzik dünyasının duayen isimlerinden biri...



1996 yılında cilt kanseri olan ve 7 yıllık uzun bir tedavinin ardından sağlığına kavuşan Yılmaz Morgül, sonrasında hayata daha farklı bakmaya başladı. 


2016 yılında Survivor'a katılarak gündemde uzun süre kalan Yılmaz Morgül, sosyla medyada çektiği videolar ve yaptığı espirilerler de çok konuşuluyor. 

Bir dönem Tv8 ekranlarında Rising Star adlı şarkı yarışmasında jüri koltuğunda oturan Morgül, sonrasında kendi de sabah programı yaptı.



YILMAZ MORGÜL'DEN KALBEN'E ŞOK SÖZLER

Sevilen santçı Kalben'in geçtiğimiz günlerde sahnede Haydi Söyle şarkısını söylemek istememesi ve bir kadını döven birinin şarkısını söylemeyi tercih etmiyorum demesi gündeme bomba gibi düştü. 

Bugün 2. Sayfa'da da konuşulan bu olaya Yılmaz Morgül bomba bir yorum yaptı. Kalben'e açıklaması konusunda kızan Yılmaz Morgül, şarkıcının şöhretini bu şarkıya borçlu olduğunu ve bu parçadan kazandığı miktar için bile bu şarkıyı söylemesi gerektiğini söyledi.

İbragim Tatlıses'in o olayları geçmişte bıraktığını ve özür dilediğini de söyleyen Morgül, Kalben'in tavrını şımarıklık olarak değerlendirdi. 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR