YKS 2019 Matematik Soru ve Cevapları - YKS Temel Matematik Soruları ve Cevap Anahtarı

YKS 2019 TYT testinde öğrenciler Temel Matematik sorularına cevap verdi. Temel Matematik sorularının cevapları araştırılmaya başlandı. YKS 2019 TYT Matematik soru ve cevaplarını tek tek haberimizde topladık.

YKS 2019 Matematik Soru ve Cevapları - YKS Temel Matematik Soruları ve Cevap Anahtarı
Yayın Tarihi: 15.06.2019 13:39:00

2019 TYT sınav soruları bir bir gelmeye başladı. TYT sınavında öğrenciler Koyun yünü, keçi ve deve ipliği sorusunu çözdü. Sınav sorularını ve cevap anahtarını araştıran öğrenciler Koyun yünü, keçi ve deve ipliği sorusunun doğru cevabını da öğrenmek istiyor.

TYT 2019 Temel Matematik soruları öğrenciler ve velileri tarafından merak ediliyor. Temel Matematik soruları birçok platformda tartışılmaya ve doğru cevaplar ortaya çıkmaya devam ediyor. Bu haberimizde TYT 2019 Temel Matematik sorularının belli olan, yayınlananlarını bir başlık altında topladık. TYT 2019'da Temel Matematik bölümünde sorulan soruları ve doğru cevaplarını burada bulabileceksiniz.

TYT 2019 MATEMATİK SORULARI VE DOĞRU CEVAPLARI


Temel Yeterlilik Testinde öğrencilere Temel Matematik soruları da yöneltildi. Sınavda öğrencilerin kimi Temel Matematik de zorlansa da kimi de Temel Matematik sorularını kolay buldu. Şimdi gelelim tyt 2019'da sorulan Temel Matematik sorularına...

Temel Matematik'te pembe kareli olan sorunun doğru cevabı 3, bölme/bölünebilme kurallarıyla ilgili sorunun doğru cevabı 1,3,18 ve 42. Kasa sorusunun doğru cevabı 13 kg, Altıgen kesilmesi sorusunun cevabı 5. 

Temel Matematik sınavında Armut, Elma, Ceviz uzunluk sıralaması sorusu da vardı. TYT Matematik'te Mızrak sorusunun doğru cevabı 72 olacak. Tepe Değer sorusu cevabı 4. Market Sorusu doğru cevabı 8, Argan Yağı 4 veya 5 olabilir deniliyor. Hediye sorusunun cevabı 112 olacak, terazi sorusunun doğru cevabı ise 4. Ayraç sorusu cevabı 28, Asansör sorusunun doğru cevabı ise 172'dir. 

Temel Matematik sınav soruları, sınava giren öğrenciler tarafından yukarıdaki özel kelime gruplarını içerecek şekilde cevaplandırıldı. Siz de yukarıda yer alan bilgiler eşliğinde sınav sorularınızı doğru yapıp yapmadığınızı kontrol edebilirsiniz.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR