YKS 2019 Matematik X Y Z hangileri doğrudur sorusu cevabı ne soru hatalı mı

2019 YKS sınavının ilk oturumu TYT tamamlandı. YKS'nin Temel Yeterlilik Testinde Temel Matematik soruları da çözüldü. Üniversite adayı öğrenciler yks 2019 matematik X Y Z hangileri doğrudur? Sorusunun cevabını araştırıyor. TYT Matematik sorusunun cevabını sizler için araştırdık...

YKS 2019 Matematik X Y Z hangileri doğrudur sorusu cevabı ne soru hatalı mı
Yayın Tarihi: 15.06.2019 13:27:00

2019 YKS sınavının ilk oturumu Temel Yeterlilik Testi an itibariyle sona erdi. Öğrenciler sınav süresinin bitmesiyle birlikte sınav salonlarından çıkartıldı. 15 Haziran Pazar günü gerçekleştirilen TYT oturumunun ardından Türkçe, Temel Matematik ve Fen - Sosyal bilimler soruları araştırılıyor.

YKS 2019 TYT sınav soruları araştırılmaya başlamışken ÖSYM, henüz sınav sorularını ve cevaplarını yayınlamış değil. Ancak öğrenciler TYT Temel Matematik sorularını araştırmaya ve tartışmaya başladı. Biz de boxerdergisi.com.tr olarak sınav sorularını paylaşmaya ve en hızlı yayınlamaya devam ediyoruz. TYT Temel Matematik bölümünde öğrenciler X, Y, Z hangileri doğrudur sorusunu çözdü.

YKS 2019 Matematik Soruları ve çözümleri tamamı yayınlandı

YKS 2019 1. OTURUM SINAV KİTAPÇIĞI VE CEVAP ANAHTARI İÇİN TIKLAYINIZ. 

MATEMATİK X, Y, Z HANGİSİ DOĞRUDUR SORUSUNUN CEVABI?


x, y ve z pozitif tam sayı olmak üzere ; 

(x - y) / z = x ise aşağıdakilerden hangisi kesinlikle doğrudur? 

sorusu hatalı olabileceği düşünülüyor.

2019 YKS sınav sorularının araştırılmasına başlandı. Öğrenciler 2019 YKS TYT sınavında Temel Matematik bölümünde X, Y, Z hangisi doğrudur? Sınav sorusunun cevabını araştırıyor.

YKS 2019 Matematik bölümünde X, Y, Z sorusunun tam hali ve doğru cevabı biraz sonra belli olacak. Bu sayfayı takip ederek, ve ara sıra yenileyerek bu sorunun doğru cevabına ulaşabilirsiniz. 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR