Youtube Premium nedir? Youtube premium fiyatları ücretsiz mi paralı mı?

Youtube Premium hizmete girdi ve kullanıcılar Youtube paralı mı oldu? Youtube Premium nedir? Youtube Premium paketleri ne kadar? Sorularının yanıtını araştırmaya başladı. Youtube Premium'a dair tüm detayları haberimizde sizler için hazırladık...

Youtube Premium nedir? Youtube premium fiyatları ücretsiz mi paralı mı?
Yayın Tarihi: 17.07.2019 13:49:00

Youtube, Youtube Premium'u Türkiye'de de hizmete aldı. Yurt dışında faaliyette olan Youtube Premium, ülkemizde de hizmete girdi. İnternette Youtube izleyicileri ve diğer kullanıcılar, Youtube paralı mı oldu? Youtube Premium nedir? Youtube premium fiyatları belli oldu mu? Youtube premium paket fiyatları ne kadar? Sorularını araştırmaya başladı.

Youtube Premium ile reklamsız ve çok daha fonksiyonlu bir Youtube deneyimi yaşanabilecek. Youtube Premium ile Youtube Spotify'e rakip de oluyor! Artık Youtube'da arka planda müzik çalınabilecek. Ayrıca Youtube Premium abonelerine özelik Netflix tarzı vip içerikler de sergilenecek. Youtube videoları tek elden, hiçbir ekstra site ve uygulama gerektirmeksizin doğrudan indirilebilecek. 


YOUTUBE PREMİUM PARALI MI? YOUTUBE PREMİUM PAKET FİYATLARI

Youtube Premium paralı olarak satışa sunuldu. Youtube Premium Aylık abonelik fiyatları da belli oldu. Youtube Premium'da 
- Tek kişilik aylık abonelik fiyatı 16.99 TL
- 5 kişilik bir aile için önerilen abonelik fiyatı 25.99 TL
- Yalnızca Youtube müzik aboneliği 13.99 TL
- Yalnızca Youtube Müzik (5 kişilik) abonelik 20.99 TL 

Youtube Premium yeni hizmete sunulduğu için, şimdi hemen Youtube Premium abonesi olanlar, yukarıda yer alan paketlerin ilk 3 ayı için ücret ödemeyecek! Youtube Premium'u 3 ay ücretsiz olarak denemek ve yepyeni ve daha kaliteli bir Youtube deneyimi yaşamak için siz de elinizi çabuk tutmalısınız.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR