Yunanistan'da Survivor hangi kanalda yayınlanacak? Ödül oyunları önceden öğrenilebilecek mi

Survivor 2019 Türkiye Yunanistan TV8 ekranlarında başladı. Aynı anda yayın yapan Yunanistan kanalında Survivor hangi kanalda yayınlanıyor. Yunanistan TV'lerinde hangisinde Survivor Türkiye Yunanistan izlenebilir sizler için araştırdık.

Yunanistan'da Survivor hangi kanalda yayınlanacak? Ödül oyunları önceden öğrenilebilecek mi
Yayın Tarihi: 6.02.2019 20:00:00

Survivor 2019 farklı formatıyla dikkat çekiyor. Hem Yunanistan'da hem Türkiye'de yayınlanan Survivor 2019 yeni bölümleri de farklı günlerde ekrana gelebiliyor. Bu akşam Survivor 2019'da Yunanistan kanalı yeni bölüm veriyor. Yeni bölümün yayınlanacağı bölümde Türkiye Yunanistan 2019'da bizde izlenmemiş ödül oyunu ekranlara gelecek. Peki biz bu oyunu nasıl izleriz, Yunanistan'da Survivor hangi kanalda yayınlanıyor merak ediliyor.

Survivor 2019 Yunanistan'da hangi kanalda?


Survivor 2019, Yunanistan'da O Ses Yunanistan'ın da yayınladığı Ekai Hd kanalında yayınlanıyor. Ekai Türkiye Yunanistan programı yeni bölümüyle bu akşam yayınlanıyor. Ekranlarda gelecek bölümde ödül oyunu oynanıyor ve kazanan takım bizde yayınlanacak bölümü bir gün erkenden izleyebilecek. Bu sebeple büyük önem taşıyan Ekai kanalında ödül oyununu kazanan tarafı sizlere erken olarak bildirebileceğiz. 

Türkiye Yunanistan formatı değişebilir

Survivor 2019 Türkiye Yunanistan formatı her an değişebilir. Bu sezon hem Yunanistan'da hem Türkiye'de 1'er şampiyon çıkacak gibi görülüyor. Birleşmeden sonra yada oyunlar zevk vermezse hemen önce Survivor takımlar Türkiye 2'ye bölünerek devam edebilir. Ancak şu anda net gelen bilgi her iki takımdan da ayrı ayrı şampiyon çıkacağı yönünde. 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR