Yüzleşme dizisinin 1. bölüm fragmanı yayınlandı! Bomba gibi bir dizi geliyor

Kanal D'nin iddialı yeni dizisi Yüzleşme'nin 1. bölüm fragmanı yayınlandı. Hazırlıkları tüm hızıyla devam eden Yüzleşme dizisi çok yakında ekranlarda olacak...

Yüzleşme dizisinin 1. bölüm fragmanı yayınlandı! Bomba gibi bir dizi geliyor
Yayın Tarihi: 18.02.2019 10:08:00

Kanal D'nin Şubat ayında ekranlara gelmeye hazırlanan yeni dizisi Yüzleşme'nin 1. bölüm fragmanı yayınlandı.

Hande Doğandemir kriminal drama türündeki Yüzleşme dizisinde ‘Masal’, Engin Öztürk de ona büyük aşkla bağlı ‘Ömer’ karakterine hayat verecek. 

Yönetmen koltuğunda Ömer Faruk Sorak'ın oturacağı Yüzleşme dizisinin senaryosunu ise Altuğ Küçük kaleme alıyor.

Başrollerini Engin Öztürk ve Hande Doğandemir'in paylaştığı Yüzleşme dizisinin kadrosunda Uğur Yücel, Zeynep Eronat, Yeşim Ceren Bozoğlu, Mesut Akusta, Gözde Çığacı, Yeşim Gül, Cansu Dağdelen, Cihat Süvarioğlu, Gülsim Ali, Özge Akdeniz, Şerif Sezer ve Macit Koper gibi isimler de yer alıyor. Yüzleşme dizisinin 1. bölüm fragmanı yayınlandı.




Yüzleşme dizisinin 1. bölüm fragmanında yaşanan gelişmelerle çok heyecanlanan izleyiciler, diziyi şimdiden merak etmeye başladı.

Yüzleşme 1. bölüm fragmanında kadronun neredeyse tamamını gören izleyiciler, hikayenin de oyuncuların da efsane olduğunu düşünüyor.


Çiçek yetiştiriciliği ve esans üreticiliği ile ünlü Kalender Kasabası’nda geçen hikayede geçmişte yaşanan olaylar, sırlar teker teker gün yüzüne çıkarken kasabada artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak.

Yüzleşme, yakında Kanal D’de!

İşte Yüzleşme dizisinin 1. bölüm fragmanı:

 






HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR