Yüzleşme dizisinin ilk tanıtımı yayınlandı! Çok ilginç bir dizi geliyor

Sezon ortasına doğru dizilerin bazıları final yaparken bazıları da hala hazırlık aşamasında. İşte onlardan biri olan Yüzleşme dizisinin ilk tanıtımı yayınlandı. Yüzleşme çok yakında Kanal D ekranlarında olacak...

Yüzleşme dizisinin ilk tanıtımı yayınlandı! Çok ilginç bir dizi geliyor
Yayın Tarihi: 26.01.2019 14:43:00

Kanal D'nin Şubat ayında ekranlara gelmeye hazırlanan yeni dizisi Yüzleşme'nin ilk tanıtımı yayınlandı.

Başrollerini Engin Öztürk ve Hande Doğandemir'in paylaştığı Yüzleşme dizisinin kadrosunda Uğur Yücel, Zeynep Eronat, Yeşim Ceren Bozoğlu, Mesut Akusta, Gözde Çığacı, Yeşim Gül, Cansu Dağdelen, Cihat Süvarioğlu, Gülsim Ali, Özge Akdeniz, Şerif Sezer ve Macit Koper gibi isimler de yer alıyor. Yüzleşme dizisinin ilk tanıtımı yayınlandı.

Hande Doğandemir kriminal drama türündeki Yüzleşme dizisinde ‘Masal’, Engin Öztürk de ona büyük aşkla bağlı ‘Ömer’ karakterine hayat verecek. 

Yönetmen koltuğunda Ömer Faruk Sorak'ın oturacağı Yüzleşme dizisinin senaryosunu ise Altuğ Küçük kaleme alıyor.




Yüzleşme dizisinin ilk tanıtımında Uğur Yücel'in karakterini bir hayli merak eden izleyenler, dizi için şimdiden heyecanlandı.

Çiçek yetiştiriciliği ve esans üreticiliği ile ünlü Kalender Kasabası’nda geçen hikayede geçmişte yaşanan olaylar, sırlar teker teker gün yüzüne çıkarken kasabada artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak.

İşte Yüzleşme dizisinin ilk tanıtım:

 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR