Yüzleşme dizisinin üçüncü tanıtımı yayınlandı! Yüreklere dokunacak bir dizi olacak

Kanal D'nin iddialı yeni dizisi Yüzleşme'nin üçüncü tanıtımı yayınlandı. Hazırlıkları tüm hızıyla devam eden Yüzleşme dizisi çok yakında ekranlarda olacak...

Yüzleşme dizisinin üçüncü tanıtımı yayınlandı! Yüreklere dokunacak bir dizi olacak
Yayın Tarihi: 2.02.2019 11:27:00

Kanal D'nin Şubat ayında ekranlara gelmeye hazırlanan yeni dizisi Yüzleşme'nin üçüncü tanıtımı yayınlandı.

Başrollerini Engin Öztürk ve Hande Doğandemir'in paylaştığı Yüzleşme dizisinin kadrosunda Uğur Yücel, Zeynep Eronat, Yeşim Ceren Bozoğlu, Mesut Akusta, Gözde Çığacı, Yeşim Gül, Cansu Dağdelen, Cihat Süvarioğlu, Gülsim Ali, Özge Akdeniz, Şerif Sezer ve Macit Koper gibi isimler de yer alıyor. Yüzleşme dizisinin üçüncü tanıtımı yayınlandı.

Hande Doğandemir kriminal drama türündeki Yüzleşme dizisinde ‘Masal’, Engin Öztürk de ona büyük aşkla bağlı ‘Ömer’ karakterine hayat verecek. 

Yönetmen koltuğunda Ömer Faruk Sorak'ın oturacağı Yüzleşme dizisinin senaryosunu ise Altuğ Küçük kaleme alıyor.




Yüzleşme dizisinin üçüncü tanıtımında Engin Öztürk'ü gören izleyiciler ise bir hayli heyecanlandı.

Yüzleşme dizisinin üçüncü tanıtımında Engin Öztürk'ün hayat verdiği Ömer karakterinin "Ben Ömer Aladağ. Senden kalanlara sahip çıkmaya, her şeyle ve herkesle yüzleşmeye dönüyorum, sen yoksun ya benim için hep bir kişi eksik bu kasaba..." dediği tanıtım herkesi çok heyecanlandırdı.
 

Çiçek yetiştiriciliği ve esans üreticiliği ile ünlü Kalender Kasabası’nda geçen hikayede geçmişte yaşanan olaylar, sırlar teker teker gün yüzüne çıkarken kasabada artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak.

Yüzleşme, yakında Kanal D’de!

İşte Yüzleşme dizisinin 3. tanıtımı:

 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR