Zalim İstanbul final mı yapıyor? Yayından mı kaldırılıyor

Zalim İstanbul dizisi bitti mi? Zalim İstanbul final mi yapacak. Kanal D ekranlarında yayınlanan Zalim İstanbul dizisi akıbeti ne oldu. Zalim İstanbul bitiyor mu 2. sezon olacak mı.

Zalim İstanbul final mı yapıyor? Yayından mı kaldırılıyor
Yayın Tarihi: 29.04.2019 18:18:00

Kanal D ekranlarının sevilen yeni dizisi Zalim İstanbul final mi yapıyor? Yayın hayatına geçtiğimiz haftalarda başlayan ve ilk bölümleri ilgiyle izlenen Zalim İstanbul dizisi yayından mı kaldırılıyor? Kanal D'de yayınlanan ve kısa sürede sevilen Zalim İstanbul dizisi ne zaman final yapacak? Zalim İstanbul dizisi reytinglerde aradığını bulamadı ve final kararı aldı mı? Diziyle ilgili tüm detaylar bu haberimizde...

Kanal D ekranlarında son dönemde yayınlanan birçok dizi daha ilk haftalarda istediğini bulamamış ve beklentiyi karşılayamayarak yayından kaldırılmıştı. Bu dizilerin yanı sıra Kanal D'nin bazı yapımları yüz güldürmeyi başarıyor. Bunlardan biri de iddialı oyuncu kadrosu ve akıcı senaryosu ile Zalim İstanbul oldu! Zalim İstanbul dizisi ilk 4 bölümün ardından seyirciden tam not almayı başardı ve gününde reyting listelerinin zirvesini zorlayan bir dizi olarak yer almayı başardı. Zalim İstanbul dizisi daha yayınlanan ilk bölümleri olmasına karşın gelecek sezonda da Kanal D ekranlarında yayın hayatını sürdürmeyi garantiledi.

ZALİM İSTANBUL NE ZAMAN FİNAL YAPACAK?

Zalim İstanbul final yaparak yeni sezon öncesi bir araya gidecek. Ardından yeni sezonda da Kanal D ekranlarında yayınlanmaya devam edecek, yani dizinin yayından kaldırılması gibi bir durum söz konusu değil! Şükrü Avşar’ın yapımcısı olduğu Zalim İstanbul dizisi Fikret Kuşkan ve Mine Tugay gibi isimleri oyuncu kadrosunda bulunduruyor. Dizi, orjinal bir senaryoyla beklenen başarıyı göstererek Kanal D de gelecek sezonda yerini garantiye aldı.



HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR