Zalim İstanbul Nedim ayağa mı kalkıyor? Nedim yürüyecek mi?

Kanal D'nin pazartesi dizisi Zalim İstanbul bu akşam 14. bölümüyle ekranlara gelecek. Cemre ve Cenk'in evlenmesi Karaçay Köşkü'ne bomba gibi düşerken esas bomba Nedim'den gelecek. Çünkü fragmanda gördüğümüz kadarıyla bu evliliğe kızan Nedim ayağa kalkmaya çalışıyor. Peki Nedim yürüyecek mi?

Zalim İstanbul Nedim ayağa mı kalkıyor? Nedim yürüyecek mi?
Yayın Tarihi: 7.10.2019 15:12:00

Zalim İstanbul Nedim ayağa mı kalkıyor? Nedim yürüyecek mi? her yerde aranmaya başladı. Bu hafta 14. bölümüyle ekranlara gelecek Zalim İstanbul'da iki sezondur beklenen olay gerçek olacak gibi görünüyor. En azından tanıtımlardan öyle anladık. Çünkü Cemre ve Cenk'in evlenmesini hazmedemeyen Nedim, Cemre diyerek ayaklanmaya çalışıyor. Peki Nedim başarılı olabilecek mi?

Dizinin ilk bölümünden beri yürümesi büyük bir heyecanla beklenen ve Cemre ile birbirlerine çok yakıştırılan Nedim yeni sezon tanıtımlarında ayaklanmış görünüyordu. Bu durum herkesi çok heyecanlandırmıştı ancak yeni sezon başlar başlamaz Nedim'in tekerlekli sandalyede olması herkesi hayal kırıklığına uğratmıştı.



Ancak Nedim'e kavuşmak için büyük oynayan Cemre'nin köşke girmek için Cenk ile evlenmesi başta Ceren olmak üzere Nedim'i de şok etti. Çünkü Nedim'i bu konuda dolduran Ceren başına gelecekleri bilmiyor. 


ZALİM İSTANBUL NEDİM YÜRÜYECEK Mİ?

Öte yandan bu durumu hazmedemeyen Nedim ise tanıtımdan anladığımız kadarıyla hırsı sayesinde ayağa kalkacak. Bu akşam olmasa da ilerleyen haftalarda yürümesi beklenen Nedim dengelerin değişmesine ister istemez sebep olacak.

Ayrıca Nedim yürürse reytingleri de yükselecek olan Zalim İstanbul'da bu hamleye ihtiyaç var gibi görünüyor. 

Zalim İstanbul yeni bölümüyle bu akşam saat 20:00'de Kanal D'de...




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR