Zalim İstanbul yeni sezon yayın tarihi belli oldu mu? Çekimler tam gaz devam ediyor

Kanal D'nin neredeyse sezon sonunda yayın hayatına başlayan dizisi Zalim İstanbul çok ilgi görünce sezon finali yaparak yaz tatiline girdi. Temmuz sonu yeni sezon çekimleri başlayan Zalim İstanbul ne zaman başlayacak? aranmaya başladı. Peki Zalim İstanbul 2. sezon yayın tarihi belli oldu mu?

Zalim İstanbul yeni sezon yayın tarihi belli oldu mu? Çekimler tam gaz devam ediyor
Yayın Tarihi: 20.08.2019 14:05:00

Kanal D'nin ilgiyle izlenen pazartesi dizisi Zalim İstanbul 27 mayıs pazartesi günü 9. bölümüyle sezon finali yaparak ekranlara veda etti. Hal böyle olunca Zalim İstanbul sezon finalinde ne oldu? Zalim İstanbul yeni sezon ne zaman başlayacak? 2. sezonda neler değişecek? çok merak ediliyor. Biz de sizler için tüm bu soruları araştırdık bulduk.

Temmuz sonu yeni sezon için sete çıkan Zalim İstanbul ekibi tam gaz çalışmaya devam ediyor.
Yayınlanan bölümleriyle çok beğenilen ve kısa sürede pazartesi akşamının dengesini değiştiren Zalim İstanbul yeni sezonuyla fırtına gibi eseceğe benziyor. 



ZALİM İSTANBUL YENİ SEZON NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Eylül ayında 10. bölümüyle ekranlara gelecek Zalim İstanbul'un başlayacağı tarih henüz belli olmadı. Ancak bir tahminde bulunmamız gerekirse sevilen dizinin, eylül ayının 2. ya da 3. haftasında başlayacağını söyleyebiliriz.




ZALİM İSTANBUL SEZON FİNALİNDE NELER YAŞANDI?

Zalim İstanbul 9. bölümde kendini bıçaklayınca hamile olduğu ortaya çıkan Ceren mecburen Agah tarafından da kabul gördü. Düğün kararı alan Agah, Nedim’e Cemre’nin bakması konusunda kararlıydı. Ancak Ceren ve Şeniz’in üstün çabalarıyla bu durum tamamen tersine döndü.

Çünkü Şeniz’den şüphelenen Cemre laboratuvarda çalışan arkadaşından yardım istemiş ve ilaçları, iğneleri tahlil ettirmişti. Fakat ablasını ekarte etmek isteyen Ceren onun telefonunu alınca işler değişti. Duruma el atan Şeniz sonuçları Cemre’den önce Agah’a iletti. Tabi kızı satın aldığı için Cemre her şeyi özellikle yaptırmış gibi göründü. Böylece Cemre’nin Nedim’i görmesi yasaklandı ve kelimenin tam anlamıyla gözden düştü.

Derken düğün günü geldi çattı. Bir çözüm bulmak isteyen Cemre fırsatını bulduğu gibi Nedim’i kaçırdı ve onunla gemi yolculuğuna çıktılar. Dizi böylece sezon finali yaptı.



ZALİM İSTANBUL OYUNCULARI KİMLER?

Yapımını Avşar Film'in üstlendiği dizinin başrollerini Fikret Kuşkan, Deniz Uğur, Mine Tugay, Ayşen Sezerel ve Gamze Demirbilek gibi başarılı isimler paylaşırken, dizinin kadrosunda Ozan Dolunay, Simay Barlas, Bahar Şahin, Sera Kutlubey, Berker Güven ve İdris Nebi Taşkan gibi gençoyuncular da yer alıyor.






HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR