Ziraat Bankası, Vakıfbank, Halkbank, PTT, Burgan Bank, Fibabanka Kredi Bozuklara Ön Onaysın 10 Bin TL Kredi

Banka sicili bozuk olana ön onaysız 10.000 TL kredi kampanyası yapan bankalar hangileridir? Eğer banka siciliniz bozuksa aynı gün onay alacağınız bankalar hangisidir?

Ziraat Bankası, Vakıfbank, Halkbank, PTT, Burgan Bank, Fibabanka Kredi Bozuklara Ön Onaysın 10 Bin TL Kredi
Yayın Tarihi: 1.03.2020 16:21:00

Banka sicili bozuk olana ön onaysız 10.000 TL kredi kampanyası yapan bankalar hangileridir? Eğer banka siciliniz bozuksa aynı gün onay alacağınız bankalar hangisidir? Sizlere şimdi bu krediler hakkında bilgiler vereceğiz.
Bankalar müşterilerine kredi verdiklerinde bazı şartlara uygun olmalarını isteyeceklerdir. Bu uygunluk kredi notu ve banka sicili olacaktır. Her banka ilk başvuru yaptığınızda normal kredi şartlarına göre size bu sorgulamayı yapacaktır. Kredi başvurusu yapan müşteriler eğer banka sicillerinde sıkıntı yaşıyorlarsa bazı bankalar o kişilere özel kredi kampanyaları yapmaktadırlar. Kredi notu yüksek olanlar kadar bankalar kredi notu düşük olan kişilere de kredi vermektedir. Özellikle ihtiyaç kredisi alacak olan kişiler bu durumda her bankadan kredi başvurusu yapmamaları önemlidir. Çünkü her banka kredi skoru kötü olan ve banka sicili bozuk olan kişilere kredi vermemektedir. Şimdi sizlere bu yazımızda başvuru yapacağınız bankalar ve başvuru şartları hakkında bilgiler vereceğiz.

Banka Sicili Nasıl Bozulur?

Banka sicili, bankalardan aldığınız kredi ve kredi kartı gibi ürünlerin düzenli ödenmediği zaman bozulmaktadır. Eğer düzenli ödemeler yapıyorsanız banka sicilinizde bir sıkıntı olmayacaktır. Özellikle bir ödemeyi 3 ay hiç ödemeyen ve icralık olan kişilere kara liste müşterisi denir ve bu kişiler banka sicilleri bozuk olan kişilerdir. Ayrıca sürekli gecikmeli ödeyenler de banka sicillerini bozarlar ve bankalardaki kredi notu düşer. Bu yazımızda sizlere ikinci söylediğimiz kredi notu düşüklere kredi veren bankalar hakkında bilgiler vereceğiz. Kredi siciliniz eğer icralık olduğu için bozulduysa bu borçları kapatmadan kredi alamazsınız.


Banka Sicili Bozuk Olanlara Kredi Veren Bankalar

Eğer sizde kredi notunuz düzensiz ödemeler yüzünden düşükse bazı şartlara uygun olmanız durumunda bankalardan kredi alabilirsiniz. İlk olarak emeklilerden bahsetmek istiyoruz. Emekliler icralık olmadıkları sürece kredi notu çok düşük olsa bile maaş aldıkları bankalardan istedikleri zaman kredi alabilirler. Bu bankalar öncelikli olarak Ziraat Bankası, Vakıfbank, Halkbank, PTT, Burgan Bank, Fibabanka gibi bankalardır. Emekli maaşınız bu bankalarda ise kredi notunuz düşük olsa bile kredi alabilirsiniz.

Emekli olmayanlar ve kredi sicili yüzünden kredi alamayanların bir diğer adresi ise Aktifbank olmuştur. Aktifbank üzerinden 40.000 TL’ye kadar internet üzerinden kredi başvurusu yapabilirsiniz ve kredi onayı alabilirsiniz. Kredi için N kolay Aktifbank sitesine giderek başvuru yapabiliyorsunuz. Kredi notunuzu dert etmeyin sloganı ile hizmet veren bu banka diğer bankalara göre daha yüksek faizle kredi verecektir.

Aktifbank haricinde banka sicili bozuk olan kişiler bankalardan ipotekli olarak kredi alabilirler. Bu kredileri verdiğiniz ipoteğe göre ekspertiz üzerinden limit oluşturularak alacaksınız. İpotekli olarak kredi başvurusu yapacak banka sicili bozuk olan müşteriler kamu bankaları ile birlikte Burgan Bank, Odeabank, Şekerbank ve Fibabanka üzerinden de kredi başvurusu yapabilirler. Eğer araç ipotekli kredi alacaksanız Vakıfbank üzerinden arabanızın değerinin %50’sine kadar kredi alabilirsiniz.
 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR