Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank’tan Konut Kredisi yapılandırması başladı

Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank’tan Konut Kredisi yapılandırması başladı. Sizlerde eğer konut kredisi kullandıysanız ve borçlarınızı düzene sokmak istiyorsanız bu bankalardan işlem yaparak, tekrardan yapılandırma yapabilirsiniz. Konut kredisi kullanan kişilerin yapacağı bu işlemler ve detaylar

Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank’tan Konut Kredisi yapılandırması başladı
Yayın Tarihi: 7.09.2020 14:36:00

Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank’tan Konut Kredisi yapılandırması başladı. Sizlerde eğer konut kredisi kullandıysanız ve borçlarınızı düzene sokmak istiyorsanız bu bankalardan işlem yaparak, tekrardan yapılandırma yapabilirsiniz. Konut kredisi kullanan kişilerin yapacağı bu işlemler ve detaylarını yazımızda bulabilirsiniz.

Daha önceki kampanyalar ile konut kredisi kullanan ve faizlerin yüksek olduğu zamanlara denk gelen müşteriler, yeni faiz oranları ile bankalardan kredi yapılandırması yapmak istemektedirler. Konut kredilerinde bu işlemleri maalesef her banka yapmıyor. Devlet bankası olan Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank üzerinden yapılandırma işlemleri yapabileceksiniz. Yapacağınız yapılandırmalar bankaların o anki güncel faiz oranları ile yapılabilecek ve 120 ay vadeye kadar tekrardan bölebileceksiniz. Bu işlemleri yapabilmeniz içinde ayrıca konut kredisini kullandığınız bankadan işlem yapmanız gerekiyor. Başka bankalarda kullandığınız konut kredilerinde maalesef onay alamayacaksınız.
Şimdi sizlere Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank üzerinden nasıl konut kredisi yapılandırması yapabilirsiniz, bunun bilgilerini verelim.

Ziraat Bankası Konut Kredisi Yapılandırması

Ziraat Bankası önderliğinde başlatılan bu kredi kampanyasında, bu bankada kullandığınız konut kredilerinde yüksek faizle işlem yaptıysanız, konut kredisinde yeni faizlerle yapılandırma yapabilirsiniz. 500.000 TL’ye kadar olan borçlarınız için size en yakın Ziraat Bankası şubesine giderek, Ziraat Bankası konut kredisi yapılandırması yapabilirsiniz. Bu bankadan daha önce kullandığınız konut kredisine bu işlemleri yapabilirsiniz. Başka banka borcunu şu an için bu bankaya taşıyan bir kampanya yoktur. Sizde 120 ay vadeye kadar işlem yapabilir ve yapılandırma yaptıktan sonra ilk taksiti 3 ay ertelemeli olarak ödeyebilirsiniz.

Vakıfbank Konut Kredisi Yapılandırması

Ziraat Bankası gibi kamu bankası olan Vakıfbank’tan da birçok konut kredisi kullanmış vatandaşımız vardır. Daha önceki kampanyalarda eğer konut kredisi faizleri yüksek olarak kullandıysanız, yeni faiz oranlarıyla yapılandırma yapma imkanı sizlere sağlanacaktır. Başvuru için en yakın Vakıfbank şubesine veya kredi aldığınız Vakıfbank şubesine gidebilirsiniz. 120 ay vadeye kadar yapılacak bu yapılandırmalarda güncel faiz oranları ile işlem yapacaksınız. Ayrıca banka yapılandırma başvuru yapacak olan kişilerin, banka sicili de uygun olması gerekiyor.

Halkbank Konut Kredisi Yapılandırması

Halkbank’ta diğer 2 kamu bankası gibi, kendi bankasından konut kredisi kullanan müşterilerine yeni faiz oranlarıyla yapılandırma yapmaktadır. Size en yakın Halkbank şubesine giderek, hemen 120 ay vadeye kadar ve 3 ay ertelemeli yapılandırma teklifi yapabilirsiniz. Kredi yapılandırma teklifi yaptığınızda, banka sizleri değerlendirmeye alacak ve güncel faiz oranlarıyla çalışmalarınızı yapacaksınız. Bu kredi yapılandırma yaptığınızda eğer onay alamadıysanız banka siciliniz yüzünden onay alamadığınızı söylemek istiyoruz. Eğer kredi siciliniz kötüyse banka sizin yapılandırma teklifinizi kabul etmeyebilir. Size en yakın Halkbank şubesine giderek veya kredi kullandığınız Halkbank şubesine giderek, arayarak bu yapılandırma ile ilgili bilgileri alabilirsiniz. Başvuru yapmak için kimliğinizle şubelere gitmeniz yeterlidir.

Sizlere yazımızda Ziraat Bankası, Halkbank ve Vakıfbank üzerinden verilen yapılandırma teklifleri ile ilgili bilgiler verdik. En yakın banka şubelerine giderek veya müşteri hizmetlerini arayarak bu krediler ile ilgili bilgiler alabilirsiniz.
 



HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR