Ziraat Bankası’ndan çiftçilere özel kredi paketi! Yüzde 0,41 faiz oranı ile hemen verilecek! Tarım ve çiftçi kredisi nasıl alınır?

Ziraat bankası tarafından günümüzde pek çok alan için birbirinden ayrı faaliyetler sürdürülmeye devam ediyor. Ziraat bankası tarafından açıklanan son dakika haber doğrultusunda Tarım ve Çiftçiler için olağanüstü fırsat geliyor.

Ziraat Bankası’ndan çiftçilere özel kredi paketi! Yüzde 0,41 faiz oranı ile hemen verilecek! Tarım ve çiftçi kredisi nasıl alınır?
Yayın Tarihi: 6.07.2020 15:45:00

Ziraat bankası tarafından günümüzde pek çok alan için birbirinden ayrı faaliyetler sürdürülmeye devam ediyor. Ziraat bankası tarafından açıklanan son dakika haber doğrultusunda Tarım ve Çiftçiler için olağanüstü fırsat geliyor. 2020 yılı içerisinde Ziraat Bankası müşterileri için olağanüstü avantajlı kredi imkânları sunmasıyla beraber en uygun faiz oranlarına sahip ve kolay ödeme seçenekleri ile birlikte bu zorlu süreç içerisinde her sektörün yanında olmak için faaliyetlerini sürdürüyor. 

Ziraat Bankası çiftçi kredilerine başvuru yapmak isteyen ya da kredi fırsatlarını incelemek isteyen bireyler en yakın şubelere giderek başvuru süreci hakkında detayları öğrenebilme fırsatını bulabilmektedir. İşte ziraat bankası tarafından müşterilerin sunulan çiftçi kredileri ile
ilgili ayrıntılar…

ZİRAAT BANKASINDAN ÇİFTÇİ KREDİ MÜJDESİ GELİYOR!

2020 yılı içerisinde Ziraat Bankası müşteriler için sunmuş oldukları avantajlar kapsamında birbirinden farklı kredi destek paketleri bulunmaktadır. Çiftçiler bu süre zarfında unutulmayan kesimler arasında bulunmasıyla beraber Ziraat Bankası çiftçiler için düşük faiz oranına sahip kredi imkanını sunmaktadır. Üstelik vade imkanları çiftçilerin hasat döneminin dikkate alınması doğrultusunda hazırlanmaktadır. Ziraat bankası tarafından kolay ödeme seçenekleri ile birlikte çiftçiler için birbirinden farklı kredi fırsatları sunmaktadır. Bu kredi fırsatlarını şu şekilde sıralayabiliriz;
  • Genç çiftçi akademisi
  • Hayvancılık ve su ürünleri kredisi
  • Tarımsal mekanizasyon kredisi
Ziraat Bankası tarafından devlet destekli olmak üzere tarım sigortası da yapılarak kredi süreci içerisinde sigorta imkanını da sunmaktadır. Üstelik çiftçilere özel olarak tasarlanan kredi fırsatları ile müşterilerinin karşısında çıkmaktadır. Çiftçi kredilerinde ki vade günleri hasat dönemi içerisinde meydana gelmesiyle beraber faiz oranları yıllık yüzde 5 ila yüzde 6 oranlarında olabilmektedir. Üstelik kredi ödemelerini bu zorlu süreç içerisinde 2 yıl olarak uzatmaktadırlar.


Ancak vade imkânları ve faiz oranları çiftçilerin durumlarına göre değişkenlik gösterebilmektedir. Aynı zaman da çiftçi kredisinden faydalanan bireyler yıl sonunda kar etmesi ve cirosunda artış göstermesi durumunda 2 yıl geri ödemesiz olarak ödeme fırsatından yararlanamamaktadır. Taksitlerini bu doğrultusunda her ay düzenli olarak ödeme koşulu bulunmaktadır. Ancak maddi açıdan sıkıntı yaşayan bireyler tercihleri doğrultusunda 2 yıla kadar kredilerini erteleme olanağına sahip olabilmektedir.

ZİRAAT BANKASINDAN GENÇ ÇİFTÇİ AKADEMİ FIRSATLARI!

Genç çiftçiler için ziraat bankası tarafından olağanüstü fırsatlar sunuluyor. Özellikle son zamanlarda en çok dikkat çeken genç çiftçiler bu kredi olanağı sayesinde tarımsal faaliyetlerini sürdürmektedirler. Bu kredi kampanyası doğrultusunda genç çiftçilerin istihdamını arttırmak ve tarıma olan ilgilerini arttırmak amacıyla kredi kampanyası değil eğitim programları sunulmaktadır.

Ancak bu eğitim programlarının en önemli amaçları arasında genç nesillerin tarımsal üretim yapma kapasitesini arttırmak bulunmaktadır. Bu kapsam doğrultusunda eğitim almak isteyen bireyler belirli şartlara uyum sağlamaları doğrultusunda istedikleri olanakları bulabilmektedirler. Bu şartları şu şekilde sıralayabiliriz:

ZİRAAT BANKASINDAN GENÇ ÇİFTÇİ AKADEMİ FIRSATINDAN YARARLANMA ŞARTLARI NELERDİR?
  • Türkiye’de ikamet etmek
  • T.C. vatandaşı olmak
  • 18 yaşından büyük 30 yaşından küçük olmak
  • Kredi alma şartlarında herhangi bir pürüz olmaması
  • Erkek adaylarının askerliğini yapmış olması
  • En azından lise mezunu olmak
  • Medeni haklardan yasaklı olmamak
  • Tarımsal faaliyetlerden umudunu kesmemek
 
 
 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR