Zuhal Topal’la Sofrada 20 Ağustos salı 212. bölümde Serap Gelin kaç puan aldı

Fox TV’nin çok sevilen yemek yarışması Zuhal Topal’la Sofrada’da yeni sezon heyecanı dün başladı. Sezonu Kıbrıs'ta açan Zuhal Topal ve ekibi 20 Ağustos salı günü Madonna Sıdıka ve gelini Serap Hanım'ın evine konuk olacak. Peki Zuhal Topal’la Sofrada 20 Ağustos neler yaşandı? İşte detaylar...

Zuhal Topal’la Sofrada 20 Ağustos salı 212. bölümde Serap Gelin kaç puan aldı
Yayın Tarihi: 20.08.2019 16:22:00

Fox TV'nin fenomen yarışma programı Zuhal Topal’la Sofrada 19 Ağustos pazartesi günü yeni sezonuna merhaba dedi. 2. sezona bomba gibi başlayan Zuhal Topal ve ekibi sezonu Kıbrıs'ta açtılar. Rekabetin iyice baş göstereceği Zuhal Topal’la Sofrada 20 Ağustos salı günü ekranlara gelen 212. bölümünde gelin Serap Özdemir ve kayınvalidesi Sıdıka Özdemir ev sahipliği yaptı.

Birbirinden ilginç yarışmacılarıyla ekrana bomba gibi düşen yarışmada 20 Ağustos Zuhal Topal’la Sofrada Serap kaç puan aldı? Haftanın ikinci gününde neler yaşandı? Hadi gelin birlikte bakalım.




Haftanın ikinci gününde yarışan Serap Özdemir 21 yıllık evli 2 çocuğu var. Sıdıka Özdemir, Kıbrıslı Madonna, neşeli oldukça canlı ve heyecanlı. Ödülü yarı yarıya paylaşacaklarını söyleyen gelin kayınvalide hep arkadaş gibi olmuşlar.

Kayınvalidelerin eleştirilerine çok kızan Sıdıka Hanım, masada yüksek tepkiler verirken rakipleri de bir hayli sinirlendi. Gelinini sonuna kadar savunan Madonna Sıdıka, rakibinin yemeği ağzına koymayacağını duyar duymaz tabağı önünden alarak gelinine verdi. 

Zuhal Topal’la Sofrada 212. bölümde Serap Hanım’ın hazırladığı menü:
  • Luvana çorbası
  • Avcı böreği
  • Pirinç pilavı
  • Kolandrolu Kolakas
  • Mevsim salatası
  • Dondurmalı ekmek kadayıfı
Serap Hanım kaç puan aldı?

20 Ağustos Salı günü yarışmacısı Serap Hanım’ın puanları açıklandığı gibi burada olacak.

Kayınvalidelerin Serap Hanım’ın yaptığı yemeklere puan vermelerinin ardından Zuhal Topal’la Sofrada salı günü puan tablosu da belli olacak.







HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR