Zuhal Topal'la Sofrada 4 Ekim Aynur Hanım nerede? Kader ve Aynur Üçtaş neden diskalifiye edildi

Fox TV'nin fenomen yarışma programı Zuhal Topal'la Sofrada'da bir ilk yaşandı. Bir haftanın daha bittiği yarışmanın final gününde kayınvalidelerden Aynur hanım yoktu. Hali böyle olunca Zuhal Topal'la Sofrada 4 Ekim Aynur Hanım nerede? Diskalifiye mi edildi? her yerde aranmaya başladı.

Zuhal Topal'la Sofrada 4 Ekim Aynur Hanım nerede? Kader ve Aynur Üçtaş neden diskalifiye edildi
Yayın Tarihi: 4.10.2019 14:39:00

Zuhal Topal'ın sunumuyla hafta içi her gün ekranlara gelen Zuhal Topal'la Sofrada yarışmasında 30 Eylül - 4 Ekim haftasında sona gelindi. Birbirinden dişli kayınvalideler ve oldukça ters gelinlerin yer aldığı son haftada final günü büyük bir şok yaşandı. Çünkü cuma gününde masada 4 kayınvalide vardı. Hal böyle olunca yarışmayı kaçırmadan izleyen herkes Zuhal Topal'la Sofrada Aynur Hanım nerede? Diskalifiye mi edildi? her yerde aranmaya başladı. 

Son haftanın ilk tanıtımda Zuhal Topal'ın diskalifiye durumundan bahsetmesi kafaları karıştırmıştı. Ardından herkes Zuhal Topal'la Sofrada kim diskalifiye edildi diye aranırken, 4 ekim cuma gününde Aynur Hanım'ın masada olmaması kafaları iyice karıştırdı. İlk kez diskalifiye şoku yaşanan yarışmada final gününde 4 yarışmacı ve gelinleri yer aldı. Peki Zuhal Topal'la Sofrada Aynur Hanım ve gelini Kader neden diskalifiye edildi? Gelin birlikte bakalım...




Zuhal Topal'la Sofrada Aynur Hanım ve gelini Kader Üçtaş neden diskalifiye edildi?

Öncelikle haftanın finalinde Aynur Hanım diskalifiye edildiği için yer almadı. Bu nedenle hafta bir yarışmacı eksik olarak tamamlandı. Gelelim Zuhal Topal'la Sofrada Aynur Hanım ve gelini Kader Üçtaş neden diskalifiye edildi? sorusuna...

Zuhal Topal'la Sofrada'da 1 Ekim salı günü yarışan Kader ve kayınvalidesi Aynur Hanım sert tavırlarıyla herkesi şaşırtmıştı. Sonraki günlerde de benzer tavırlar sergileyen Aynur Hanım ise cuma günü sofrada da final anlarında da yoktu. 

Henüz gelin kaynananın neden diskalifiye olduğunu bilmiyoruz ama Kader'in kendi gününde kayınvalidelere olan tavırları ve Aynur Hanım'ın yemeği beğenmeyen rakibinin önünden tabağın alınmasını istemesi ekibe zor anlar yaşattı. Haliyle kayınvalide Aynur hanımın bu tavırları ise programda diskalifiye yaşanmasına sebep oldu. 
 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR