Zuhal Topal'la Sofrada kim kazandı bu haftanın galibi kim oldu? 27 Eylül Puanlama sırasında ortalık karıştı

Rakiplerinin oldukça üzerinde reytingler alan ve eğlenceli formatıyla herkesi ekran başına kitleyen Zuhal Topal'la Sofrada'da İzmir haftasında sona gelindi. 23-27 Eylül'de İzmirli yarışmacılarla Ege lezzetlerine doyan izleyenler Zuhal Topal'la Sofrada bu hafta kim kazandı çok merak ediyor.

Zuhal Topal'la Sofrada kim kazandı bu haftanın galibi kim oldu? 27 Eylül Puanlama sırasında ortalık karıştı
Yayın Tarihi: 27.09.2019 16:40:00

Zuhal Topal'la Sofrada 27 Eylül haftanın birincisi kim oldu? 240. bölümde neler oldu? Puanlama sırasında kayınvalideler neden kavga etti? her yerde aranmaya başladı. Zuhal Topal'ın sıcak ve samimi sunumuyla ekranlara gelen Zuhal Topal'la Sofrada bu hafta İzmir'deydi. İzmirli 5 gelin ve kayınvalidenin yarıştığı son haftada rekabet de had safhadaydı. Peki Zuhal Topal'la Sofrada kim kazandı bu haftanın galibi kim oldu? Detaylar haberimizde...

Geçtiğimiz hafta puanlama sisteminin değiştiği yarışmada artık kayınvalideler bir kere verdikleri puanı bir daha veremiyor. Puan tartışmasının her gün konu edildiği 23-27 Eylül haftasında final günü yarışmacıları Mine ve kayınvalidesi Sündüz hanım olacak. 



Kendine çok güvenen Mine, kayınvalidelere güzel yemekler yapacağını söylerken, dün Hayriye Hanım'ın Sündüz'e 10 puan vereceğim demesi ortalığı karıştırdı. Buna çok takılan kayınvalideler ise bunu garantisini almak için Hayriye hanımı sıkıştıracak.


Final anlarında da gelinler arasında gerginliğin had safhaya çıktığı yarışmada birinci olmaya en yakın olan aday çarşamba yarışmacısı Müjde gibi görünüyor. Peki 27 Eylül Zuhal Topal'la Sofrada 15 Bin TL'yi kim aldı?

27 EYLÜL ZUHAL TOPAL'LA SOFRADA HAFTANIN BİRİNCİSİ KİM OLDU?

Gelinine Sündüz hanım dışında herkesin 3 vermesine çok kızan Hayriye Hanım, kendi gününde söylediği gibi Sündüz Hanım ve gelini Mine'ye beğenmediği halde 10 puan verdi. Böylece dengeler değişti. Ancak henüz Zuhal Topal'la Sofrada kazanan kim oldu daha belli olmadı. Açıklanır açıklanmaz haberimizde olacak. 






HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR