Zuhal Topal'la Sofrada Özlem Tuluğhan ve kaynanası Sevgi Tuluğhan kimdir?

FOX Tv ekranlarının sevilen yarışması Zuhal Topal'la Sofrada'nın Perşembe günü yarışmacıları Özlem Tuluğhan ve kayınvalidesi Sevgi Tuluğhan izleyiciler tarafından merak edildi. Özlem Tuluğhan ve Sevgi Tuluğhan kimdir? Bu sorunun yanıtı araştırılıyor. Sizler için hazırladık...

Zuhal Topal'la Sofrada Özlem Tuluğhan ve kaynanası Sevgi Tuluğhan kimdir?
Yayın Tarihi: 19.08.2019 17:12:00

19 Ağustos Pazartesi günü yeni sezon ilk haftasıyla ekranlarda olacak Zuhal Topal'la Sofrada yarışmasının, yeni haftasında Perşembe günü yarışacak yarışmacıları Özlem Tuluğhan ve Sevgi Tuluğhan kimdir? İzleyiciler, Özlem Tuluğhan ve Sevgi Tuluğhan kimdir, nereliler ve kaç yaşındalar? Bu soruların yanıtını araştırmaya başlıyor.

Televizyon kanallarının en çok izlenen programlarından biri olan Zuhal Topal'la Sofrada yarışmasının yeni hafta heyecanı başladı ve 19-23 Ağustos yarışmacıları duyurdu. Programın iddialı gelin kaynanalarından biri Özlem Tuluğhan ile kaynanası Sevgi Tuluğhan. Gelinler ve kaynanalar, 250 lira bütçelerle yapılan alışverişler menüleştiriliyor ve rakiplere üstünlük kuruşmaya çalışılıyor.


Zuhal Topal'la Sofrada Özlem Tuluğhan ve kaynanası Sevgi Tuluğhan kimdir?

Zuhal Topal'la Sofrada yarışmasının yeni sezon PErşembe günü yarışacak ikilisi Özlem Tuluğhan ve Kaynanası Sevgi Tuluğhan oldular. 

Özlem Tuluğhan, 1 yıllık evli ve 5 aylık çocuk sahibi. Kayınvalide Sevgi Tuluğhan, gelinine çok güveniyor ve ikili, Zuhal Topal'la sofrada'nın yeni sezonun ilk şampiyonu olacaklarını söylüyorlar!




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR