Zuhal Topal'la Sofrada puan tablosu? 246. bölümde neler oldu? Feruza kaç puan aldı

Fox TV'nin hafta içi her gün ekranlara gelen yarışma programı Zuhal Topal'la Sofrada'da 7 Ekim pazartesi günü yeni bir hafta başladı. Oldukça zorlu kayınvalidelerin yer aldığı yeni haftanın ilk gününde Feruza kaç puan aldı? 246. bölümde neler oldu? her yerde aranmaya başladı. İşte detaylar...

Zuhal Topal'la Sofrada puan tablosu? 246. bölümde neler oldu? Feruza kaç puan aldı
Yayın Tarihi: 7.10.2019 16:05:00

Zuhal Topal'la Sofrada programında yeni hafta bomba gibi başladı. Geçtiğimiz hafta ilk kez diskalifiye şoku yaşanan yarışmada bu hafta birbirinden iddialı yeni kayınvalideler ve gelinler yarışacak. 7 Ekim pazartesi günü de misafirlerini ağırlayacak gelin ve kaynana Feruza ve kayınvalidesi Güneş Diloğlu olacak. Peki Zuhal Topal'la Sofrada son bölümde neler yaşandı? 

Geçtiğimiz hafta ilk kez diskalifiye durumu yaşanan programda Aynur Hanım ve gelini Kader, uygunsuz davranış ve tavırları nedeniyle diskalifiye edildi. Final gününde masada yer almayan Aynur Hanım'ın verdiği puanlarda geçersiz sayıldı. Gelelim yeni haftaya...

Zuhal Topal'la Sofrada 246. bölümde neler oldu?

Pazartesi yarışmacısı Feruza Diloğlu, iki çocuk annesi. Türkmen 5 yıllık evli. Kayınvalidesine çok düşkün olduğunu söyleyen Feruza ise görümcelerinden çok çekiyormuş. Kaynanası Güneş Erzincanlı sinirlenice ayağa kalkıp 1'den 10'a kadar sayıyormuş. 

Türkmen Feruza'nın menüsünde neler var?


- Köfteli unaşı çorbası
- Somsa böreği
- Cevizli pancar salatası
- Kavonazda kuzu incik
- Çam fıstıklı prinç pilavı
- Kaşık salatası
- El açması baklava
- Dondurmalı meyve salatası

Güneş Hanım'ın kayınvalidelerin eleştirileriyle sinirlenmesi sonucu ayağa kalkıp 10'a kadar sayması olay yarattı. Öte yandan şimdiden mutfaklara bakacağını söyleyen Güneş Hanım kayınvalidelerden tepki aldı. 

Feruza kaç puan aldı?

İlk gün yarışmacısı Feruza'nın aldığı puanlar henüz belli olmadı. Açık oylama biter bitmez sizlerle paylaşacağız...






HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR