Zuhal Topal'la Sofrada Serap Özdemir ve kaynanası Sıdıka Özdemir kimdir?

19 Ağustos Pazartesi günü 2. sezonuyla başlayan Zuhal Topal'la Sofrada yarışmasının yeni yarışmacıları Serap Özdemir ve kayınvalidesi Sıdıka Özdemir kimdir? Serap Özdemir ve kaynanası Sıdıka Özdemir, izleyiciler tarafından araştırılıyor. Yeni sezon yarışmacılarını sizler için hazırladık...

Zuhal Topal'la Sofrada Serap Özdemir ve kaynanası Sıdıka Özdemir kimdir?
Yayın Tarihi: 19.08.2019 16:46:00

19 Ağustos Pazartesi günü yeni sezonu başlayan Zuhal Topal'la Sofrada yarışması, FOX TV ekranlarında kaldığı yerden devam ediyor! Zuhal Topal'la Sofrada yarışmasının yeni sezon ilk haftasının 2. günü (Salı günü) yarışacak isimleri Serap Özdemir ve kayınvalidesi Sıdıka Özdemir oldular. İzleyiciler Serap Özdemir ve Sıdıka Özdemir kimdir? Sorusunun yanıtını arıyor.

Güzel sunucu Zuhal Topal'ın sunumuyla ekranlara gelen Zuhal Topal'la Sofrada yarışması, 2. sezonuyla bugün başlıyor. FOX Ekranlarında gelin ve kayın validelerin, birlikte yarıştığı Zuhal Topal'la Sofrada yarışmasının 2. sezonu bugün ekrana gelecek. İzleyiciler, merakla yeni yarışmacıları bekliyor.


Zuhal Topal'la Sofrada Serap Özdemir ve kayınvalidesi Sıdıka Özdemir Kimdir?

Gayet hareketli olan Sıdıka Özdemir, danslarıyla büyülerken Serap Özdemir de kayınvalidesinden aldığı enerjiyle iyi bir yemek listesi sunacağını söylüyor. Serdap Özdemir 50 yaşında. 31 yıllık evli. Sıdıka Hanım ise deli dolu biri. Müziği çok seviyor. Canı sıkıldığında müzik dinliyor. Serap Hanım yemekleriyle şov yapmak istiyor. 

 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR