Zuhal Topal'la Sofrada son bölüm izle! 18 Eylül Sümeyye kaç puan aldı? Zuhal Topal'la Sofrada 233. bölümde neler yaşandı

Zuhal Topal'ın eğlenceli sunumuyla hafta içi her gün yayınlanan Zuhal Topal'la Sofrada'nın yeni haftası bomba gibi devam ediyor. 18 Eylül çarşamba günü 233. bölümüyle ekranlara gelen Zuhal Topal'la Sofrada bugün neler oldu? Sümeyye kaç puan aldı? Kezban Hanım neden ağladı? çok merak ediliyor.

Zuhal Topal'la Sofrada son bölüm izle! 18 Eylül Sümeyye kaç puan aldı? Zuhal Topal'la Sofrada 233. bölümde neler yaşandı
Yayın Tarihi: 18.09.2019 16:30:00

Fox ekranlarının iki sezondur reyting rekorları kıran yemek yarışması Zuhal Topal'la Sofrada yeni sezonda da fırtına gibi esmeye devam ediyor. Her hafta 5 gelin ve kayınvalidenin yeekleriyle yarıştığı programda eleştiriler havada uçuşurken, cuma günü en yüksek puanı alan gelin ve kaynana 15 Bin TL 'nin sahibi oluyor. Yeni haftanın da oldukça hararetli geçtiği Zuhal Topal'la Sofrada 233. bölümde Mardinli yarışmacılar Sümeyye ve kayınvalidesi Ayşe Hanım rakiplerini ağırlayacak. Haliyle ilk iki günde rakiplerine kök söktüren Ayşe Hanım neler yapacak? Zuhal Topal'la Sofrada 18 Eylül Sümeyye kaç puan alacak? çok merak edildi.

Ayrıca pazartesi günü itibariyle puanlama sisteminin değiştiği Zuhal Topal'la Sofrada'da artık her kayınvalide aynı puanı bir kez verebiliyor. Yani yarışma yeni sezonunda puanlardaki adaletsizlik de bitti. Peki 233. bölümde neler yaşanacak? Hadi gelin hep birlikte bakalım....



Zuhal Topalla Sofrada 233. bölümde neler oldu?

Haftanın ortasında yarışacak olan Sümeyye Temel, Mardinli 24 yaşında ve ev hanımı. 6 yıllık evli olan Sümeyye iki çocuk annesi. Kayınvalidesi Ayşe Temel ise 50 yaşında ve 3 çocuk annesi. Mardinli olan Ayşe hanım aşırı titiz.

Mardinli gelin Sümeyye'nin menüsü:
-
Mehir çorbası
- İçli köfte
- Saç kavurma
- Pirinç pilavı
- Mevsim salatası
-Kıbrıs tatlısı


Gelelim son bölümde neler olduğuna... Dün yemekleri çok acı bulan Ayşe Hanım'ın gelininin yemeklerini acı yapması ise kayınvalidelerin eleştirilerine malzeme verdi. Ayrıca gelinin her eleştiriye cevap vermesi de kaynanaların canını sıktı. 

Tatlı kötü olmasına rağmen Ayşe Hanım'ın çok güzel demesi Zuhal Topal'ı bile güldürürken puanlama sırasında ortalık karıştı. 



Alışverişini zamanında tamamlayan Sümeyye, yemeklerini de eksiksiz olarak hazırladı. Ancak oldukça sinirli olan gelinimiz kayınvalideler yemekleri eleştirince çileden çıktı. Zaten yemeklerini yaparken puanlara kadar sabredeceğini söyleyen Sümeyye dediğini yaptı ve Kezban Hanım'ı ağlattı. 

Sümeyye Kaç Puan Aldı?

3. gün yarışmacısı Sümeyye Temel'in aldığı puanlar henüz belli olmadı. Açık oylama biter bitmez sizlerle paylaşacağız...






HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR