Zuhal Topal'la Sofrada Suna yılmaz kim? Kayın Validesi Karanfil kaç puan aldı

Zuhal Topal'la Sofrada programı yeni haftada devam ediyor. Zuhal Topal'la Sofrada Suna Yılmaz kimdir? Zuhal Topal'la Sofrada kayın valide Karanfil kimdir? Zuhal Topal'la Sofrada Suna ve Karanfil kaç puan aldı.

Zuhal Topal'la Sofrada Suna yılmaz kim? Kayın Validesi Karanfil kaç puan aldı
Yayın Tarihi: 12.02.2019 13:13:00

Zuhal Topal'la Sofrada 12 Şubat salı günü Gelin Suna Yılmaz ve kayın valide Karanfil katılıyor. Zuhal Topal'la Sofrada son bölümde yarışan Suna yılmaz kimdir? Kayınvalidesi Karanfil kimdi? nereliler merak ediliyor. Ekranlarda rekorlar kıran Zuhal Topal'la Sofrada programında SAlı günü yarışmacı ve kayın valideler sizlerle.

Zuhal Topal'la Sofrada Suna Yılmaz kimdir?


Zuhal Topal'la Sofrada Suna hanım 38 yaşında. 22 yıllık gelin olan Suna Yılmaz, kaynanası Karanfil hanımla programa damga vurmak istiyor. KAranfil sinirli yapısının arkasında melek gibi bir insan olduğunu her zaman dile getiriyor. Karanfil hanım sözünün eri olduğu biliniyor ve büyük ödüle kafayı koydu.

Zuhal Topal'la Sofrada Suna Yılmaz kendisi de kayın valide. Oğlunun evli olan eşini çok seviyor ve kayın valide olunca hayatı daha iyi anladım diyor. Suna Yılmaz yaşı 38 olunca oğlu merak edildi.

Zuhal Topal'la Sofrada programın 12 Şubat 2019 Salı günü yarışacak yarışmacı kaç puan alacak sizlere hazırlayacağız. 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR