Zuhal Topal'la Sofrada Tuncay Beşok ve Hatiçe Beşok kimdiR?

19 Ağustos Pazartesi günü yeni sezon yeni bölümüyle ekrana gelen FOX TV'nin sevilen yarışması Zuhal Topal'la Sofrada'nın yeni yarışmacıları Tuncay Beşok ve Hatice Beşok kimdir? Zuhal Topal'la sofrada'nın yeni yarışmacıları Tuncay Beşok ve Hatice Beşok izleyiciler tarafından araştırılıyor...

Zuhal Topal'la Sofrada Tuncay Beşok ve Hatiçe Beşok kimdiR?
Yayın Tarihi: 19.08.2019 16:59:00

FOX TV ekranlarında yeni sezonuyla başlayan Zuhal Topal'la Sofrada yarışması, izleyicileri yeniden ekran başına kilitlemeye hazırlanıyor! Zuhal Topal'la Sofrada yarışmasının yeni sezon Çarşamba günü yarışacak yeni yarışmacıları Tuncay Beşok ve kaynanası Hatice Beşok oldular. Tuncay Beşok ve Hatice Beşok kimdir?

Zuhal Topal'ın sunumuyla ekranlara gelen Zuhal Topal'la Sofrada yarışması, heyecan dolu yeni sezonuyla başlıyor. Zuhal Topal'la Sofrada yarışmasının yeni sezonunda izleyiciler, yine heyecan ve gerilimin üst düzeyde olduğu "bomba" bölümler izleyecek. Zuhal Topal'la SOfrada bu hafta Çarşamba günü Hatice Beşok ve Tuncay Beşok yaırşacaklar.


Zuhal Topal'la Sofrada Tuncay Beşok ve Hatice Beşok Kimdir?

FOX TV'nin sevilen yarışması Zuhal Topal'la Sofrada'nın bu hafta 3. gün yarışmacıları Tuncay Beşok ve Hatice Beşok oldular.

Kayınvalide Hatice hanım gelini Tuncay hanıma çok güveniyor. Hatice Hanım ve Tuncay Beşok hanım, Çarşamba günü mücadele edecekler. 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR