Zuhal Topal'la Sofrada yarışmasında diskalifiye şoku! 1 Ekim yarışmacıları Kader ve kayınvalidesi Aynur neden diskalifiye edildi?

Fox ekranlarının reyting rekorları kıran yemek yarışması Zuhal Topal'la Sofrada'da bu hafta bir ilk yaşandı. 30 Eylül-4 Ekim haftasının ikinci gününde yarışan Kader ve kayınvalidesi Aynur Hanım ilerleyen bölümlerde diskalifiye edildi. Peki Kader ve kaynanası Aynur neden diskalifiye oldu?

Zuhal Topal'la Sofrada yarışmasında diskalifiye şoku! 1 Ekim yarışmacıları Kader ve kayınvalidesi Aynur neden diskalifiye edildi?
Yayın Tarihi: 1.10.2019 17:21:00

Zuhal Topal'la Sofrada 1 Ekim yarışmacıları Kader ve kayınvalidesi Aynur neden diskalifiye edildi? her yerde aranmaya başladı. Fox ekranlarında Zuhal Topal'ın sunumuyla ekranlara gelen yemek yarışmasında 30 Eylül - 4 Ekim haftasında yani bu hafta ilk kez diskalifiye şoku yaşandı. Peki Zuhal Topal'la Sofrada yeni haftada kim diskalifiye edildi? 1 Ekim yarışmacıları Kader ve kayınvalidesi Aynur neden diskalifiye oldu? Detaylar haberimizde...

Zuhal Topal'la Sofrada yarışmasında yeni hafta bomba gibi başladı. Birbirinden iddialı gelin ve kayınvalidelerin yer aldığı programda bu hafta bir gelin ve kayınvalide diskalifiye edildi. Peki neden böyle bir şey yaşandı?




Zuhal Topal'la Sofrada Kader Üçtaş ve kaynanası Aynur neden diskalifiye oldu?

Tanıtımda kayınvalide Aynur hanımın "Zuhal Hanım olmasa o tabağı kafasına vururdum" sözleri dikkat çekerken yine Aynur Karataş'ın bir yemeği yemeyi reddetmesi ise bardağı taşıran son damla oldu. Öte yandan Kader'in kendi gününde kayınvalidelere olan tavırları veAynur Hanım'ın yemeği beğenmeyen rakibinin önünden tabağın alınmasını istemesi ekibe zor anlar yaşattı. Kayınvalide Aynur hanımın bu tavırları ise programda diskalifiye yaşanmasına sebep oldu. 

Sert tavırlarıyla herkesi şoke eden Aynur hanım ve gelini Kader yerine yeni yarışmacılar geldi. 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR