Zümrüt Apartmanı kitabı Abdullah Şevki'den İğrenç Pedofili Satırları!

Zümrüt Apartmanı kitabı Abdullah Şevki kimdir? Abdullah Şevki iğrenç sözleri gündemi salladı. Peki Abdullah Şevki kimdir nereli, kaç yaşında merak ediliyor.

Zümrüt Apartmanı kitabı Abdullah Şevki'den İğrenç Pedofili Satırları!
Yayın Tarihi: 28.05.2019 13:48:00

Abdullah Şevki'nin yazdığı Zümrüt Apartmanı kitabını okuyanlar büyük şoka uğradı! Zümrüt Apartmanı kitabı pedofili içeren cümleleri büyük tepki çekti! Küçük çocuklara yönelik cinsel imalar içeren Zümrüt Apartmanı kitabı internette araştırılıyor! Abdullah Şevki kimdir, Zümrüt Apartmanı kitabında nasıl ifadeler yer alıyor?

Kurgu Kültür Merkezi Yayınları tarafından yayınlanan Zümrüt Apartmanı kitabı büyük tepki çekiyor! İnternette, sosyal medyada bir anda gündem olan kitap Abdullah Şevki tarafından yazıldı! İçerisinde "pedofili" içerdiği cümleleri tepki çeken kitapta neler yazıyor? Cinsel içerikli cümlelerle büyük tepki çeken Abdullah Şevki, Zümrüt Apartmanı kitabıyla yerden yere vuruluyor. İşte Abdullah Şevki'nin tepki çekmesine neden olan o satırlar...

ZÜMRÜT APARTMANI KİTABI TEPKİ ÇEKTİ, O SATIRLAR...


Zümrüt Apartmanı kitabının bir sayfasında küçük bir çocuk ile girilen cinsel ilişki şehvetli bir biçimde aktarılıyor. Zümrüt Apartmanı kitabını okuyan bir okurun internette bu satırları paylaşmasının ardından hem kitaba hem de yazarı Abdullah Şevki'ye tepki yağdı. Birçok internet sitesinde satışa sunulan Zümrüt Apartmanı kitabının raflardan kaldırılması için change.org üzerinden imza kampanyası başlatılacağı öğrenildi.

Peki Zümrüt Apartmanı kitabında neler yazıyor? İşte O yazılar...






HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR