[ SON DAKİKA] TC kimlik numarası son rakamları 0-2-4-6-8 olanlar dikkat! Ödemeler IBAN numarasına yapıldı!

[ SON DAKİKA] TC kimlik numarası son rakamları 0-2-4-6-8 olanlar dikkat! Ödemeler IBAN numarasına yapıldı!

[ SON DAKİKA] TC kimlik numarası son rakamları 0-2-4-6-8 olanlar dikkat! Ödemeler IBAN numarasına yapıldı!
Yayın Tarihi: 16.09.2023 19:15:00

TC kimlik numarasının son hanesi 0, 2, 4, 6 veya 8 olan kişilere, 28.000 TL ödeme yapılacağı haberi yeni duyuruldu. Bu ödemeler bankalar aracılığıyla gerçekleşiyor ve onay alındıktan sonra şubeye gitmeden doğrudan hesaba yatırılıyor.

Bu ödemelerin yanı sıra, bazı Türk bankaları, kredi kartı kullanan, daha önce ihtiyaç kredisi alan ve düzenli ödemeler yapan, ayrıca kredi notu 1400 ve üzerinde olan kişilere 28.000 TL'ye kadar kredi fırsatı sunuyorlar. Ancak, kredi notu düşük olan kişiler bu avantajdan yararlanamıyorlar. Emekli olan kişiler de bu bankalar aracılığıyla kredi başvurusu yapmak istediklerinde, bankaya maaşlarını taşıma gerekliliği bulunuyor.

Bu üç banka ise Akbank, Yapı Kredi Bankası ve Denizbank. Bu bankalar üzerinden uygun kredi notuna sahip olan kişiler başvurularını anında yapabilirler. Ayrıca, düşük faiz oranlarıyla bu kredileri bankanın SMS kredi hizmetini kullanarak da alabilirler.

Akbank, internet sitesi ve sosyal medya platformları aracılığıyla kampanyalarını duyuruyor. Banka, TC kimlik numarasıyla yapılacak sorgulama sonrasında gelir belgesi olmadan 28.000 TL kredi imkanı sunuyor. Başvuru yapmak isteyenler, SMS yoluyla başvuruda bulunabilirler. KREDİ TC KİMLİK yazarak bu mesajı 4425 numarasına göndermek yeterlidir. Ayrıca, Akbank Direkt uygulaması üzerinden de kredi alınabilmektedir. Onay alındıktan sonra krediler hemen hesaba yatırılır. Akbank, ihtiyaç kredisi kampanyasına katılan ve kredi kullanmak isteyen müşterilere 3 ay ertelemeli kredi seçeneği sunar.

Yapı Kredi Bankası, 28.000 TL'ye kadar kredi kampanyası düzenleyen başka bir banka. Banka, uygun faiz oranları ve kolay başvuru seçenekleri ile müşterilerine hizmet verir. Başvuruları bankanın internet sitesi veya şubeleri aracılığıyla yapmak mümkündür.

Denizbank da 28.000 TL'ye kadar kredi kampanyası düzenleyen bir başka bankadır. Banka, uygun faiz oranları ve kolay başvuru seçenekleri ile müşterilere kredi hizmeti sunar. Başvuruları bankanın internet sitesi veya şubeleri aracılığıyla gerçekleştirilebilir.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR