0, 2, 4, 6, 8 ile biten TC kimlik numaralarına sahip kişiler dikkat! Bankadan nakit ödeme verilecek!

0, 2, 4, 6, 8 ile biten TC kimlik numaralarına sahip kişiler dikkat! Bankadan nakit ödeme verilecek!

0, 2, 4, 6, 8 ile biten TC kimlik numaralarına sahip kişiler dikkat! Bankadan nakit ödeme verilecek!
Yayın Tarihi: 29.06.2023 16:34:00

Yapı Kredi Bankası'nın son zamanlarda hayata geçirdiği yeni bir kampanya, emekliler ve çalışanlar için adeta bir fırsat niteliği taşıyor. TC kimlik numarasının son rakamına göre ayrılan bu ihtiyaç kredisi, belirli şartları sağlayan vatandaşlara 100.000 TL'ye kadar kredi kullanma imkanı sunuyor.

TC Kimlik Numarasına Göre Kredi

Bu yeni kredi kampanyası ile 0, 2, 4, 6, 8 ile biten TC kimlik numaralarına sahip kişiler, bankanın kredi politikalarına uygun olmaları durumunda, ihtiyaç kredisi kullanabilecekler. Kredinin, 24 ay vadeli olarak belirlendiği bu özgün kampanya, Yapı Kredi Bankası'nın müşteri odaklı hizmet anlayışını bir kez daha gözler önüne seriyor.

SMS İle Kredi Başvurusu

Yapı Kredi Bankası'nın bu yeni kredi kampanyasına katılmak için cep telefonundan SMS atmak yeterli. Emekli maaşınızı bu bankadan alıyor ya da sigortalı olarak çalışıyorsanız, kredi başvurunuzu hızlı ve pratik bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz. "Bireysel" yazıp, ardından TC kimlik numaranızı ve aylık gelirinizi yazarak bu bilgileri 44 11 numarasına gönderdiğinizde, ihtiyaç kredisi başvurusu gerçekleştirmiş olacaksınız.

Hızlı ve Kolay Kredi Ödemesi

SMS ile kredi başvurusunda bulunan ve başvurusu onaylanan tüm vatandaşlara Yapı Kredi Bankası, düşük faiz oranları ve masrafsız ödeme imkanı sunuyor. Kredi ödemeleri, Yapı Kredi Bankası'nın mobil uygulaması üzerinden 7/24 gerçekleştirilebiliyor. Bu kolaylıkla birlikte, 100.000 TL'ye kadar kredi imkanı sunan banka, onaylanan kredileri hesaplara hızlı bir şekilde aktarıyor.

Mobil Uygulama Üzerinden de Başvuru İmkanı

Yapı Kredi Bankası'nın sunduğu bu kampanyada, başvurular yalnızca SMS ile sınırlı değil. Başvuru yapmak isteyen kişiler, Yapı Kredi Bankası'nın mobil uygulaması üzerinden de yüksek limitli kredilere başvuru yapabilirler. Bu sayede, krediye ihtiyacı olan vatandaşların yaşamlarını kolaylaştıran bir uygulama daha hayata geçmiş oluyor.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR