0 faizli kredi almak isteyenlere müjdeler yağdı! 2 bankadan sabah 09:00'da açıklama geldi!

0 faizli kredi almak isteyenlere müjdeler yağdı! 2 bankadan sabah 09:00'da açıklama geldi!

0 faizli kredi almak isteyenlere müjdeler yağdı! 2 bankadan sabah 09:00'da açıklama geldi!
Yayın Tarihi: 6.07.2023 09:07:00

Türkiye'deki yüksek faiz ortamı, bankaların yeni müşteri çekmek için benzersiz kampanyalar oluşturmasını teşvik etti. Yeni müşteriler için sınırlı olan bu kampanyalar, yüzde 0 faiz oranı sunarak kredi ve taksitli nakit avans sağlamakta. Bankalar, yeni müşterilere çeşitli bankacılık hizmetlerinde de ekstra fırsatlar sunuyor. Bu nedenle, 2023'teki 0 faizli kredi veren bankaların kampanyaları büyük ilgi görüyor. Haziran ayının sona ermesiyle birlikte, faizsiz kredi veren bankalar yeni kampanyalarını açıkladı. Peki, hangi bankalar 0 faizli kredi veriyor ve bu kampanyaların şartları neler? İşte tüm ayrıntılar!

Faizsiz Kredi Sağlayan Bankaların Listesi

  1. Akbank: 6 Aylık Faizsiz Kredi 15.000 TL İlk kampanya Akbank'tan geldi. Akbank, 15.000 TL'ye kadar kredi kartı üzerinden nakit avans sağlama imkanı sunuyor ve bu tutarı 6 ayda taksitle geri ödeme seçeneği sunuyor. Mobil bankacılık aracılığıyla yeni müşteri olmanız gerekiyor. Taksitli avansla, kredi kartı başvurusunun ardından aylık 2500 TL taksitle kredi kullanabilirsiniz. Ayrıca, bankanın belirlediği şartlara uygun olanlar için 10.000 TL'ye kadar 12 ay vadeli ihtiyaç kredisi de faizsiz sunulmaktadır.

  2. Garanti Bankası: 1000 TL Bonuslu 10.000 TL Kredi Garanti Bankası da faizsiz kredi veren bankalar listesinde yer alıyor. 1000 TL bonus kazanma fırsatı sunan Garanti, 10.000 TL'ye kadar nakit avans sağlıyor. Taksit süresi 6 ay olan bu avansı, aylık 1666 TL taksitle geri ödeyebilirsiniz.

Temmuz ayının ilk günlerinde, Garanti Bankası ve Akbank faizsiz kredi veren bankalar listesinde yer alıyorlar. Haziran ayında ING Bank, Enpara gibi pek çok farklı banka faizsiz kredi vermişti. Ancak, şu an için sadece bu iki banka kredi kampanyalarını açıkladı. Faizsiz kredi almayı planlayanlar için gelişmeleri aktarmaya devam edeceğiz. Tüm kampanyalar hakkında bilgi edinmek için bildirimleri açmanız yeterli.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR