0.78 faiz oranları ile ihtiyaç kredisi görücüye çıktı! 3 banka bugünden sonra ödeyecek! Şartları açıkladılar!

0.78 faiz oranları ile ihtiyaç kredisi görücüye çıktı! 3 banka bugünden sonra ödeyecek! Şartları açıkladılar!

0.78 faiz oranları ile ihtiyaç kredisi görücüye çıktı! 3 banka bugünden sonra ödeyecek! Şartları açıkladılar!
Yayın Tarihi: 22.08.2023 14:31:00

0.78 faiz oranları ile birlikte bireysel tüketici kredisi kullanmak isteyen tüm vatandaşlar için belirli şartları uygun olarak Kredi ödemeleri hızlı bir şekilde ödeneceği açıklandı. 0.78 faiz oranları ile birlikte ihtiyaç kredisi kampanyasına katılmak isteyen Bireysel müşterilerin 31 Ağustos tarihine kadar başvurularını gerçekleştirmeleri gerekiyor. 0.78 faiz oranları ile birlikte kredi kullanabilmeniz için banka müşterisi önemli müşteri grubunda olan kişiler başvurularını gerçekleştirerek nakit ihtiyacı olmaları durumunda işlemlerini bu şekilde gerçekleştirecektir.

0.78 faiz oranları ile birlikte bireysel ihtiyaç kredisi kampanyasına katılmak isteyen vatandaşlara 3 ay ertelemeli olarak 36 ay vadeli ihtiyaç kredisi ödemesi verilmektedir. Ziraat Bankası VakıfBank ve Halkbank gibi bankalar üzerinden daha önce Kredi kullanmış olan vatandaşlara en fazla 10.000 TL olmak üzere verilecek olan bu Kredi kampanyasından faydalanmak için banka kişilerin Kredi notuna yaş durumuna çalışma durumuna veya sigortalı olarak çalışıyorlarsa son iş yerlerinde 6 aydır sigortalı olarak çalışıyor olmasına dikkat edecek.

10.000 TL 0.78 faiz oranları ile birlikte nakit ödeme alan vatandaşların başvurularını gerçekleştirebilmeleri için bankaların internet siteleri üzerindeki kredi başvuru formunu doldurarak onay almaları gerekiyor ve daha sonra da bu ihtiyaç kredisini istedikleri zaman hesaplarına yatırabiliyor. 0.78 faiz oranları haricinde bankalar daha yüksek limitlerde kredi kullanacak olan vatandaşlara da kredi kampanyaları yapmaya devam edecek. Ziraat Bankası VakıfBank ve Halkbank kendi bankası'nda hesabı olan vatandaşlara kendi mobil uygulamaları üzerinden internet bankacılığı kredisi vererek bankaların açık olmadığı zamanlarda bile 7 gün 24 saat bu Kredi kampanyasından faydalanmalarına olanak sağlıyor. 

0.78 faiz oranları ile kullanabileceğiniz ihtiyaç kredisi sizlere daha önce Kredi kullanıp düzenli ödemeler yapmış olmanız durumunda verileceği için eğer daha düşük faiz oranları ile birlikte kredi kullanmak istiyorsanız da bankaların Kendi resmi internet sitelerine girerek buralardan ihtiyaç kredisi kampanyaları hakkında bilgiler alabilirsiniz...



HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR