0.79 faiz oranları ile birlikte, devlet destekli nakit kampanyası başladı

0.79 faiz oranları ile birlikte, devlet destekli nakit kampanyası başladı

0.79 faiz oranları ile birlikte, devlet destekli nakit kampanyası başladı
Yayın Tarihi: 4.11.2023 20:45:00

0.79 faiz oranları ile birlikte nakit ihtiyacı olan vatandaşlar için yeni bir kampanya başladı ve bu kampanya için Ziraat Bankası öncülük yapacak. Ziraat Bankası 7.000 TL'ye kadar kredi kullanacak olan kişilere devlet destekli olarak ihtiyaç kredisi ödemesini 0.79 faiz oranları ile birlikte verecektir. 0.79 faiz oranları ile birlikte kredi alabilmeniz için Ziraat Bankası sizlere hızlı bir şekilde sonuç verirken nakit kredi ödemelerinden faydalanmak isteyen vatandaşlara da hemen aynı gün içinde sonuç vermektedir.

Ziraat Bankası bireysel tüketici kredisi kampanyasına katılarak işlemlerini gerçekleştirmek isteyen vatandaşlara yapılacak olan bu yeni Kredi ödemelerinde 0.79 faiz oranları ile birlikte ihtiyaç kredisi ödemeleri 5 dakika içerisinde banka hesaplarına yatırılarak kullandırılır ve nakit ihtiyacı olan vatandaşlar bu kredileri alabilmeleri için de bazı şartları uygun olması gerekmektedir. 0.79 faiz oranları ile birlikte ihtiyaç kredisi kullanacak olan kişiler Ziraat Bankası hesabı olması ve daha önce bu banka üzerinden düzenli olarak bir kredi ödemesi yapmış olması isteniyor.

Ziraat Bankası 0.79 faiz oranları ile birlikte vermiş olduğu bireysel tüketici kredisi kampanyasına başvurular için banka şubelerine gitmeden de işlemlerinizi yapabileceğiniz internet bankacılığı uygulaması olan Ziraat mobil uygulaması üzerinden sizlere kredi ödemesi vermektedir. sigortalı olarak çalışan kişilerin Son işyerlerinde 6 aydır sigortalı olarak çalışıyor olması emekli olan kişilerin ise emekli maaşlarını Bu banka üzerinden alıyor olması gerekmektedir.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR